Voditeljka Jovana Jeremić je poslednjih dana privukla pažnju medija zbog svog novog dečka Dragana Stankovića, biznismena iz Begalice koji je 14 godina stariji od nje. Dragan je pre dve godine dao izjavu za medije kada mu je izgorela fabrika sa 700 radnika, a prošle godine je čak bio i gost u Jovanovoj jutarnjoj emisiji.

Jovanov novi dečko nastavlja da iskazuje ljubav prema njemu i obasipa ga skupim poklonima. Jeremiah je sada otkrila da joj se sve to dešava tokom velikih praznika.

“Izgubila sam nevinost na Bogojavljenje i udala se za Voju na Đurđevdan, nakon čega sam se razvela od njega prvog dana posta. Počela sam da vodim emisije na Pinku za Veliku damu, sada sam upoznala svog sadašnjeg dečka Božića”, ispričala je Đovana i otkrila da je Dragan “spreman” za njenog kolegu.

“Okupio nas je zajednički prijatelj. Upoznali smo se u redakciji i popili piće. Pomislio sam: ‘Dobar ti je taj prijatelj Dragan Stanković’. Bio je tako skroman. , dobar je porodičan čovjek. Ona pobjeđuje .“ t. Njegov prijatelj zaista ne želi Draganu. Sad pitam: „Izvini, trebalo je da prihvatim Draganu, zar nisi ljuta?“ Ovo je živa činjenica. Za mene je to uvek konkretno. A ona mi je rekla ‘Ne, neću’”, otkrila je Jovana i dodala:

“Oduševila sam se kada sam vidjela da je rođen 4. avgusta i da mu je horoskopski znak Lav, dok su svi moji bivši bili Lavovi. Lavovi u avgustu su jači i dominantniji. Na kraju sam preokrenula i primijetila njegovu situaciju i predložila da izađi, a ostalo je istorija”.

Oglasi - Advertisement