Emili Hofman (13), studentici Lengenfeld unterm Stein u Njemačkoj, od četvrtka nema ni traga.

Nakon izlaska ponovno se našla s prijateljicom i zakazala sastanak s obitelji za 17 sati. Nažalost, nije se pojavila.

U ponedjeljak je policijski nadzornik Kevin Klemen izvijestio BILD da je naša radna pretpostavka da je Emily još uvijek živa. Za sada ne postoje utemeljeni dokazi koji bi ukazivali na počinjenje teškog kaznenog djela.

Policija je sada proširila potragu za njom i na međunarodne teritorije.

Ranije je policija izvijestila BILD da je temeljito pregledala njezin telefon i provela opsežnu analizu podataka s društvenih mreža i iskaza svjedoka. Ova istraga pružila je tračak nade, sugerirajući da je možda još uvijek živa.

Nadalje su naglasili da se, unatoč svim razmatranjima, ne može u potpunosti zanemariti potencijalna opasnost za vlastitu dobrobit i fizičku sigurnost.
Policija je izrazila očekivanje da će ovaj razvoj događaja donijeti nova saznanja, posebno u vezi s osobama s kojima je razgovarala. Nadalje, njenom telefonu se ne može ući u trag jer je isključen od četvrtka, otprilike u 17 sati.

Nakon njezina nestanka, vlasti su ispitale njezine rođake, poznanike i kolege studente. Do sada su provedene brojne misije potrage, no nijedna nije dala plodonosne rezultate.

Na temelju istrage koja je u tijeku, nema sumnje da se Emily ukrcala na vlak na željezničkoj postaji Milhausen i otputovala u Leinfeld im Eichsfeld u četvrtak poslijepodne.

Klemen objašnjava da su svjedoci mogli uočiti prisutnost djevojke na željezničkoj stanici Lejnfelde, a naši posebno obučeni psi uspjeli su provjeriti njezin trag na tom mjestu.

Policija vjeruje da je Emily možda koristila ili vlak ili autobus za svoja putovanja. Druga je mogućnost da je ušla u vozilo u Lejnfeldeu.

Odredište njezina boravka nakon te točke ostaje misterij, što je dovelo do izdavanja tjeralice unutar schengenskog prostora, kako je on rekao.

U njezinom neobjašnjivom nestanku ostali su samo njezin mobitel i novčanik u kojem je bilo svega 30 eura.

Samo da znate, bio je plan da je u četvrtak u 17 sati pokupi rođak na penny marketu u Milhausenu, ali se nije pojavila.

U 14:30 prijatelj ju je uočio na autobusnoj stanici u Milhausenu prije nego što je nestala.

Policija i dalje traži pomoć i poziva sve koji imaju bilo kakva saznanja o lokaciji Emily Hoffman da se jave i dostave informacije nadležnim tijelima.

Oglasi - Advertisement