Aneli Ahmić tijekom svog gostovanja u emisiji “Elita” podigla je veliku buru otkrićem da je Stanija Dobrojević, reality lice, navodno odvela njenog supruga Asmina Durdžića protiv njegove volje.

S druge strane, njezina bliska ljubavna veza s Markom Janjuševićem Janjušem dobila je značajan odjek u javnosti, au posljednjoj su epizodi otkrili da su se ljubili ispod plahti te da su u vezi mjesec dana.

Jučer i danas Aneli i Janjuš žestoko su se posvađali, obasuvši jedno drugom salvu uvreda. Dok je Janjuš po navici objelodanio njihove postupke, Ahmićeva je pribjegla vrijeđanju Janjuševe supruge Ene. U nastavku dana Janjuš je otkrio da je još uvijek u vezi s Enom, a Aneli je izjednačio sa Stanijom.
U više navrata joj je jasno dao do znanja da je njegova vjernost Dobrojeviću i Asminu. Nažalost, kako se svađa bližila kraju, Anela je ostala u stanju emotivne potresenosti, lijući suze.

Upravo na ovom događaju Stanija je iznijela svoja razmišljanja i stavove o nedavnim okolnostima.
Kako ste odgovorili na Anelinu nedavnu javnu izjavu u kojoj je otkrila da su ona i Janjuš u ljubavnoj vezi već mjesec dana te da su intimne trenutke dijelili ispod pokrivača?

Vjerujem da su već neko vrijeme u prikrivenoj romantičnoj vezi. Janjuš se jako potrudio da to ostane tajna i zaštiti Anelu od bilo kakvog izlaganja u javnost. Učinio je to kako bi zaštitio njezinu kćer, koja je već odrasla i ide u školu. Anela je, pak, bila oprezna zbog mogućnosti da je percipiraju kao “ponosnu ostavljenu ženu čija kći briše suze”. Svemu tome zaslužan je postupak Stanije Dobrojević. Sada je očito da je prilično željna seksualne aktivnosti, što dokazuje njezina neposredna veza s drugim muškarcem. Za to vrijeme Janjuš je i dalje zaokupljen drugim poslovima.

Tijekom svađe ranije danas, Janjuš je izrazio podršku i tebi i Asminu, priznajući značaj koji oboje imate u Anelinom životu. Kakav je vaš odgovor na ovu izjavu? Vjerujete li da su Janjuševe riječi bile zlonamjerne ili mislite da on shvaća kakav utjecaj na Aneli može imati njegov postupak?

Vjerujem da je u šoku zbog toga što Anelin pravi karakter počinje izlaziti na površinu. Prema Asminovim riječima, ovo je samo vrh ledenog brijega jer Aneli sve obmanjuje i lažira. Pretpostavljam da Janjuš ove podatke iznosi iz zle namjere i da će on i Aneli na kraju sklopiti partnerstvo u kojem će se baviti značajnijim poslovima. Ovo je tek početak njihovih nastojanja! Nadalje, Janjuš može ući u klub “Stanija Asmin” tek nakon što mi se javno ispriča za sve uvrede koje je izrekao na moj račun. Ne smatram se odgovornim za bilo kakvu krivnju u ovom slučaju. Sva krivica treba biti usmjerena prema njemu.
Nadalje, rekao je da je Aneli licemjerna jer mu je rečeno da je još uvijek u braku i vezanoj vezi, te da zbog njezine zaštite nije otkrio tu informaciju. Povukao je i usporedbu između Aneli i vas. Zanima me vaše stajalište o ovom pitanju.

Očekujem da će im karma uzvratiti za sve suze, duševnu bol i javnu klevetu koju sam pretrpjela! Namjerno su skrivali stvari od mene, pogotovo Asmina! Za Aneli nisam imao pojma, ali ona je znala za Janjusovo pomirenje sa suprugom i ipak se odlučila upustiti u vezu s njim, nanijevši ogromnu bol drugoj osobi. Razlika između njih i mene je velika! Iako mi trenutno nitko ne vjeruje, istina će kad-tad izaći na vidjelo. Imam vjere u Božju veličinu, a odmazda karme još uvijek čeka!
Kako ste odgovorili na nedavnu izjavu vašeg bivšeg partnera Marka Markovića, koji je izrazio iznenađenje činjenicom da ste s Majom Marinković postali bliski prijatelji, navodeći da nemate sličan miris kao ona?

Marko je lažljivac, naprosto. Uvijek sam bio Majin navijač, suosjećao sam s njom i javno je branio i kad nitko drugi ne bi. Vredno se pripremala za “Zadrugu 5” kada je bila s Janjušem, a ja sam stala na njenu stranu. U međuvremenu, Marko je stalno vrijeđao i omalovažavao Maju kada su bili sami. Ali onda, kada je došla “Zadruga 6”, on je odjednom poželio da bude s njom. To me duboko povrijedilo. Zahvaljujući Maji, konačno sam vidio Marka onakvim kakav on uistinu jest. Sve probleme koje sam ikada imao s Majom bili su isključivo zbog Marka, ali njega više nema na slici, tako da nema problema. Maja i ja možda nismo iste dobi ili čak bliske prijateljice, ali iskreno mi je stalo do nje i znam da ona osjeća isto prema meni. Ne razumijem zašto bi se itko time bunio. Što se tiče onih koji stalno kukaju da će ući u Zadrugu, samo ih već stavi i prestani me gnjaviti svojim stalnim prigovorima.

Oglasi - Advertisement