Ivana Španović i Marko Vuleta trenutno proživljavaju burnu fazu u svojoj vezi zbog koje donose tešku odluku o raskidu braka.

Proces razvoda braka koji je u tijeku ima razne reperkusije, što je vidljivo i kroz iznenadni izostanak mnogih zajedničkih fotografija na Ivanovom i Markovom Instagram profilu.

Podižući svoje postupke na višu razinu, ne samo da su izbrisali vlastite komentare koje su razmjenjivali na ovoj društvenoj mreži, već su se međusobno prestali pratiti, a najvjerojatnije i blokirali, o čemu svjedoči nepostojanje bilo kakvih oznaka na njihovim preostalim starijim fotografijama.

U rujnu 2021. Ivana je Marku izjavila vječnu ljubav na bajkovitom vjenčanju koje je priređeno isključivo za njihov najuži krug.
Unatoč očekivanjima mnogih, sportašica je odlučila prekinuti desetogodišnju vezu s bivšim zaručnikom, a potom je naišla na Marka Vuletu, fitness instruktora koji joj je pomogao da vrati vjeru u ljubav.

Nažalost, zbog brojnih trzavica, krajnji rezultat tih okolnosti bio je razvod koji se dogodio u roku od samo dvije godine.
Markova jedina odanost leži na “fan stranicama” posvećenim Ivani Španović, koja je prekinula sve veze s prethodnim partnerom.

Oglasi - Advertisement