Pjevačica Jelena Karleuša je u znak podrške stala uz svoju prijateljicu i kolegicu Miru Škorić, koja je izrazila nezadovoljstvo Majom Berović i Svetlanom Cecom Ražnatović zbog saradnje na duetu “Ne računaj na mene”, pjesmi koju su imale Ceca i Mira. prethodno izvedeni zajedno.
Karleuša je prvo žestoko napala Maju Berović, a potom se nije suzdržavala u izboru riječi prema Ražnatović.

Po mom mišljenju, postupci ove osobe mogu se opisati samo kao gluposti, o čemu svjedoči njezina žurna potraga za uništenjem pod imenom Nanogica. Jasno je da ne uspijeva shvatiti posljedice svojih izbora, koji su nedvojbeno doveli do propasti njezine karijere nakon što je bila izložena tamnoj strani. Ne mogu a da javno ne preispitam prosudbu pjevačica poput nje. Zar ne obraćaju pažnju na pogreške svojih vršnjaka? Ovaj upit je prvobitno bio upućen JK, ali je kasnije pretočen u žestoko grdnju Cece, optuživši je da je napala Aleksandru Prijović.

Jeste li svjedočili brutalnom napadu na Priyu samo zato što mi je prišla? Jasno je da prezire Priyu, vjerujući da je oponaša i zauzima mjesto koje joj pripada, iako nitko ne želi tu jadnu poziciju. Širi zlobne tračeve o Priyi, izmišlja priče o njezinom osobnom životu i s kim je spavala. Ovo zlobno ponašanje je ono što ju je natjeralo da dođe na koncert. Da ne spominjemo smjelost pretvaranja da je Priyina prijateljica, unatoč tome što je u jednom trenutku bila u vezi s njezinim mužem. Srećom, Priya je prozrela njezinu prijevaru i na vrijeme se distancirala. Netko treba obavijestiti tu neiskrenu osobu, Theu, da je Nanogica ta koja kruži snimkom njenog neprimjerenog ponašanja s dvije osobe. Thea također širi užasne glasine o tome da su Nanogica i njezina majka žrtve istih kriminalaca. Ide čak toliko daleko da opisuje kako Nanogica smrdi na znoj i prepričava događaj u kojem je bila ponižena. To je doista odvratno. Ovu zabrinutost, između ostalog, izrazila je Jelena, a spomenula je i Daru Bubamaru.

Gnusne riječi koje Nanogica u tajnosti izgovara o Dari Bubamari previše su grozne da bi se ovdje uopće spomenule. Nanogičino držanje je dosljedno bešćutno, o čemu svjedoči i dolazak na koncert malog Vojaža, unatoč tome što su je držali zatočenu prijatelji i kumovi iz “zemunskog klana” – oni isti koji su umalo ubili Vojaževog oca. A da stvar bude gora, time se u pjesmi hvali i sam Vojaž! To je doista zbunjujuće. Karleuša se nije suzdržala, nastavivši da otkriva da je i ona godinama nanosila štetu Nanogici.

Tijekom mnogih godina, nanosio mi je zlo, ali sam mu uzvratio jednakom snagom, ciljajući izravno na njega. Dragi pjevači, evidentno je da nemate sposobnosti da uzvratite na takav način. Svjestan sam da mnogi od vas posjeduju određenu razinu gluposti, lakovjernosti i naivnosti, ali vjerujem da ste vjernici. Možete li doista vjerovati da je svrstavanje uz nekoga tko je izazvao toliko karmičkog krvoprolića krepostan čin? Ni Bog ne daje oproštenje onima koji ulaze u hram poput lopova! Preklinjem vas da poslušate moje riječi – udaljite se od zla, jer one koji se zapletu u tamu čeka tragična sudbina. Iako vam možda nedostaje inteligencije, niste lišeni vida. Jednog dana ćeš mi izraziti zahvalnost. Karleuša je zaključila svoju izjavu.

Podsjetimo, jedan od nedavnih medijskih skandala bio je snimak iz sudnice koji je Jelena Karleuša podijelila na društvenoj mreži “Iks”, a zatim i paparaco Kurira koji je snimio dvije rivalke u istom avionu.

Oglasi - Advertisement