Jelena Karleuša je objavom na društvenoj mreži Instagram izazvala veliku pometnju jer je izrazila podršku svojoj kolegici i prijateljici Miri Škorić, a iskritikovala je i Svetlanu Cecu Ražnatović.

Nakon što smo se obratili PR službi Svetane Cece Ražnatović, javili su nam da Ceca nema namjeru komentirati objave Škorićke i Karleuše.

Ne smijemo zaboraviti da se Jelena hrabro obračunala s Ražnatovićevom, optužujući je da je odgovorna za višestruke nesmotrenosti među kolegicama.
Nanogicu, koja juri u propast, govornik smatra glupom, jer ne uspijeva prepoznati propast svoje karijere nakon što je izložena tami. Govornik otvoreno dovodi u pitanje prosudbu pjevača, pitajući se uče li ikad na pogreškama svojih kolega. U početku se obraćajući JK, žestoku kritiku usmjerava prema Ceci, optužujući je da je meta Aleksandra Prijović. Govornik naglašava neopravdani napad na Priyu jednostavno zato što se družila s govornikom. Cecin prezir prema Priyi proizlazi iz uvjerenja da je Priya oponaša i zauzela njezino mjesto, iako je to uzaludan pokušaj. Spiker osuđuje Cecino zlonamjerno ponašanje, širenje glasina o Prijinom privatnom životu i posjećivanje njezinih koncerata. Nadalje, spiker smatra gnusnim što je Ceca glumila prijateljstvo s Prijom dok je u prošlosti bila u vezi s njezinim mužem. Srećom, Prija je imala dovoljno dalekovidosti da odmah potraži utočište. Neophodno je da netko Tei, uz njen istaknuti osmijeh, javi da je Nanogica ta koja ismijava njihov zajednički video. Nanogica širi strašne priče o Thei i njezinoj majci koje su razdvojili kriminalci, čak ide toliko daleko da komentira njezin neugodan miris i upušta se u nepoštovanje. Jelena je u svojoj poruci između ostalog spomenula Daru Bubamar i Teu Tairović, kao i Vojažu.

Oglasi - Advertisement