Srpska manekenka Ljiljana Tica (65 godina) osvaja srca muškaraca gde god da se pojavi i zauvek osvaja srce svog supruga Nemaca Hermana Vienna, kome je rodila sina Leonarda Lenarda Vladimira. Lepa Ljiljana sina je rodila u 46. godini, za šta, kako kaže, svakog dana zahvaljuje Bogu na ovom daru.

“Leonard je studirao ekonomiju i radio dva dana u nedelji u finansijskom centru jedne sportske kompanije. Razvio je radnu naviku. Kada je počeo da radi, rekao sam mu da sam i ja počeo da zarađujem sa 16-17 godina. . svi rade puno, „Herman je, po mom mišljenju, bolji nego ikad. Mislim da je važno osjećati se korisnim i vjerovati u ono što radiš, tako da će se taj trud u jednom trenutku definitivno isplatiti. ” rekla je Ljiljana, opisujući kako je upoznala svog supruga:

„Već sam radio u Minhenu i trebalo je da me slikaju kako jašem konja i nosim ogrlicu od zlata i dijamanata. Bio je tamo, radio je za časopis i imao je hrabrosti da me pozove na piće. Jedno piće.” Pitao sam se odakle mu hrabrost, ali sam nastavio i odmah sam se zaljubio u njega. Tako je zabavan i stalno se smijem s njim, nikad nisam imala to iskustvo ni sa jednim dečkom. Šarmantan je, obrazovan, pametan, velikodušan i ne laže. Ima veliku energiju i voli da kuva i sluša kako peva u kuhinji. Nas dvoje često kuhamo zajedno i uživamo u kušanju specijaliteta. On mi je savršen par. standard”.

Nakon dvije godine veze, vjenčali su se na Hvaru i ubrzo postali zaštitno lice brendova luksuznog donjeg rublja u Njemačkoj i Austriji. Dugi niz godina su živjeli u Beču. Po povratku u Minhen, Ljiljana je otvorila sopstveni butik donjeg veša, koji je posle nekoliko godina zatvorila zbog lošeg poslovanja. Zajedno sa svojim poslovnim partnerima sada vode porodičnu fabriku za proizvodnju organskog sladoleda.

Kao najlepša Jugoslovenka 1970-ih i 1980-ih, privlačila je muškarce svih identiteta. Prvu ljubav doživela je sa kolegom manekenkom i doktorom Momom Jakovljevićem, a potom je upala u burnu vezu sa Goranom Bregovićem.

“Goran i ja smo se sreli u pogrešno vreme. Bio je toliko popularan da nisam ni znao njegove pesme i morao sam da kupim sve ploče da nađem pesme koje je pevalo Bijelo Dumje. Svi su mi govorili da sam nenormalan jer nisam Nemam pojma ko je Brega.Znam da je muzicki genije i njegov sarajevski talenat me raduje jer sam i sam Bosanac i od oca i od majke.Zalio se da ne zna komponovati.Za dvije godine bio je sa mojom suprugom, napisao je samo jednu duhovitu pesmu “Policijska obuka”, iako je imao bar jednu kompoziciju posvećenu svim devojkama sa kojima je bio. Ubrzo nakon raskida zbog prevare, “Kada sam imao 24 godine, otišao sam u Minhen da započne karijeru. Nevin Bošković mi je tu mnogo pomogao i ohrabrio me jer sam se plašio i plašio sam se velikih promena u životu. “, rekla je bivša manekenka.

Bregović se 1993. godine u Parizu oženio svojom dugogodišnjom djevojkom, bosanskom manekenkom Dženanom Sudžuk. Brega ima tri ćerke.

Oglasi - Advertisement