Rekla je da joj se život dramatično promijenio kada je saznala rezultate DNK testa. Uznemirujuća istina o mračnoj porodičnoj tajni navela ju je da podijeli priču na Redditu. Nakon porodične svađe, odlučila je da uradi DNK analizu. Shvatila je da godinama živi u neznanju o sebi i svojim najmilijima.

“Rezultati DNK testa su mi uništili život. Sve je počelo kada su moj brat i njegova dugogodišnja djevojka prekinuli vezu. Njeni roditelji i ja smo hrabro prihvatili vijest, ali moji roditelji ne”, započela je svoju priču.

Bila je iznenađena što njeni roditelji nisu mogli podnijeti raskid. “Žalili su se da im je to uništilo šanse da dobiju (zajedničku) unučad, ali to nije bila najgora stvar koju su uradili. Rekli su im u lice da je bilo nekih svađa između mene i moje majke. To je rezultiralo napustivši kuću, započeo sopstveni život. “Živeći sa bratom u njegovom stanu.”

One noći kada se preselila, ona i njen brat odlučili su da urade DNK test, poklon koji su dobili od porodice svog dečka.

“Prije nego što su moj brat i njegova djevojka prekinuli vezu, bio sam zauzet brigom o svom ocu, koji je doživio moždani udar prije više od godinu dana. Moj društveni i akademski život je patio zbog toga. Također, kada smo brat i ja dobili DNK test kao poklon, moja majka je komentarisala da samo njega treba testirati.

Nije htela da se bilo ko od nas testira, a saznali smo da je moj biološki otac stari prijatelj naših roditelja. Dobili smo rezultate testova prošlog vikenda. Ispostavilo se da je moj brat zapravo moj polubrat. Bili smo šokirani.

Duboko u sebi, volio bih da moje lude teorije zavjere nisu istinite, ali avaj, ovo je naš život. Dakle, moj tata nije moj biološki otac, moj brat je moj polubrat, moj biološki otac je umro i moja majka je sve to skrivala. Ne mogu ovo da podnesem”, napisao je Mirror.

DNK testiranje zaista može promijeniti vaš život, a ako je teško prihvatiti istinu, može pomoći i stručna pomoć, a koliko god to bilo teško prihvatiti, treba znati da porodica nije samo (samo) krvno srodstvo, ali oni iznad.rođaci. Sva ljubav i intimnost – kada je narušena, kako se pojavljuje u ovoj priči i tajni, to ne znači da su te vrijednosti nepovratno nestale, postoji način da se vrate. Šta mislite o ovoj priči?

Oglasi - Advertisement