Dara Bubamara i Jelena Karleuša bile su nerazdvojene sve dok Dara nije započela vezu sa Svetlanom Ražnatović. Ceca Ražnatović je sve češće izlazila, dok je JK-ina veza sa Svetlanom Cecom Ražnatović bila u raskoraku već dvadeset godina.

Darla je sada podelila video sa ručka na svom Instagram nalogu. Ipak, obojica nisu imali nikakvih obaveza i svirki i bili su u Beogradu u isto vreme, pa su iskoristili priliku da se sretnu i ručaju. Dara je fotografisala Cecu, koji je bio nasmejan i bez šminke, dok su se prepuštali otmjenom restoranu.

– Tradicija se nastavlja. Na starom mestu, nas dvoje – rekla je Sekhar, Dara joj je uputila poljubac i rekla joj da je voli.

Na društvenim mrežama odmah su se pojavili komentari u kojima se tvrdi da kolege to rade kako bi prkosile Jeleni Karleuši.

Podsjetimo, Jelena Karleuša i Dara Bubamara već dugi niz godina imaju burnu vezu. Nakon što su pre šest godina “zakopali ratne sekire”, JK je nastupio na Darinom koncertu u Areni, Dara je zaboravila na Karleušine postupke i ponovo su krenuli scenski ratovi i tuče u javnosti.

Poslednji u nizu sukoba dogodio se pre godinu dana, kada je Dara najavila novu pesmu “Koka roka” pisanu prvenstveno za Jelenu. Odnosno, Jelena je platila pokojnom Milanu Laći Raduloviću pesmu koju je tada snimila Dara, Karleuša je kao dokaz objavila prepisku sa Laćom i originalnu verziju teksta.

Gotovo svi znaju za dvogodišnji sukob sa Svetlanom Cecom Ražnatović, koji datira od kada je ubijen Karleušin dečko Zoran Davi Zoran Davidović Ć i ubijen.

Oglasi - Advertisement