U Massachusettsu, luksuzna vila vrijedna pet milijuna dolara postala je tragično poprište gdje je imućna obitelj otkrivena mrtva.

U četvrtak su u njihovoj rezidenciji u Doveru otkrivena beživotna tijela Rakesha Kamala (57), Tine Kamal (54) i njihove kćeri Ariane (18).

Osumnjičenje za nasilje u obitelji izjavljeno je od strane okružnog tužitelja. U neposrednoj blizini preminulog muškarca pronađeno je vatreno oružje, iako se tužitelj suzdržao od otkrivanja detalja o pogibiji sva tri člana obitelji ili o identitetu počinitelja. Osim toga, odlučio je ne iznositi nikakve pretpostavke o motivima tragičnih ubojstava.

Prema medijskim izvješćima, bračni je par posljednjih godina imao financijskih poteškoća, zbog čega im je prije godinu dana zaplijenjena vila zbog nepodmirenih dugova. Imanje je nakon toga prodano za iznos od tri milijuna dolara.

Godine 2019. Kamalovi su platili znatnu vrijednost od četiri milijuna dolara za raskošnu vilu koja se nalazi u jednoj od najraskošnijih četvrti Massachusettsa. Ova impresivna nekretnina može se pohvaliti ekspanzivnim 1800 četvornih stopa, zajedno s impresivnih 11 spavaćih soba i 13 kupaonica.
Tina i Rakeš nekoć su bili vlasnici EduNove, tvrtke iz Massachusettsa specijalizirane za obrazovne sustave. Osnovana 2016., tvrtka je nažalost prestala s radom u prosincu 2021. Od petka, i web stranica tvrtke i profili para na LinkedInu ostali su neaktivni.

U rujnu 2022. Tina, studentica Harvarda, donijela je odluku o podnošenju zahtjeva za stečaj. Tijekom tog razdoblja otkrila je da su se njezine obveze kretale od milijun do 10 milijuna dolara.

S opsežnim iskustvom koje obuhvaća tri desetljeća u sektoru obrazovanja i tehnologije, obnašala je dužnost u upravnom odboru Američkog Crvenog križa Massachusettsa.

Prema njezinom LinkedIn profilu, Ariana je nastavila studij neuroznanosti na Middlebury Collegeu, privatnoj instituciji za slobodnu umjetnost u Vermontu, koja nosi godišnju školarinu od 64.800 dolara.

Nakon što nekoliko dana nismo primili nikakvu komunikaciju jedni s drugima, zabrinuti rođak odlučio ih je posjetiti i otkrio tijela.

Oglasi - Advertisement