Nikolija Jovanović izazvala je buru na društvenim mrežama nakon što je dobila veliku količinu negativnih komentara na svoj račun. Mnogi su je njezini kritičari nepovoljno uspoređivali s njezinom majkom Vesnom Zmijanac, s očitom namjerom da je diskreditiraju. Jovanovićeva je kao odgovor objavila video u kojem otvoreno plače i direktno se obraća svojim klevetnicima.
Nikolijina izjava nekoliko dana postala je tema rasprave na društvenim mrežama. Mnogi su njezine riječi analizirali i proučavali, ostavljajući trajan dojam na one koji su ih čitali ili čuli.

Sposobnost pjevanja moje majke nadilazi ne samo mene, nego i sposobnosti svih ostalih. Da li razumiješ? Ne posjedujem mamino pjevačko umijeće, niti njezine kulinarske sposobnosti, ali sam joj superiornija majka. Nadalje, dobio sam više obrazovanja nego moja majka. Ja sam njoj superiorna žena, a razlog za to je jednostavan – ona je moja majka. Kad je bila mlada, nije imala nikoga da je vodi, ali je mene odgojila. Naučila me kako da budem bolja majka, i iz tog razloga jesam. Dakle, dok svatko iznosi svoje mišljenje i uspoređuje, rekla je Nikolija.
U posljednjoj epizodi emisije “Amidži šou” na Pinku Vesna je konačno prvi put spomenula Nikolijinu adresu.

Vesna je u jednom trenutku vjerovala da je biti majka pjevačice jednostavan zadatak. Međutim, od tada je shvatila da je to daleko od lakog. Ona ne može imati i bezbrižan način života i financijsku stabilnost potrebnu da svom sinu omogući odgovarajuće obrazovanje i luksuz koji želi. Nostalgična ideja da se drži za njezinu suknju dok ga ona vodi kroz život više nije izvediva. Razlike između Vesninog vremena i vremena njezine kćeri su velike, kako je objasnila Vesna. Zatim je otkrila što je njezina kći naslijedila od nje.
Moja kći Nikolija dijeli moju strast prema glazbi koju sam zadovoljan što sam prenio na nju. Iako je sposobna kuhati, često glumi ekscentričnost dok sam ja još živa. Srećom, ona je toga svjesna i to me veseli. Što se mene tiče, obično sam rječiv, ali sam također vješt u stvaranju fasade. Kad Nikolija učini isto, to u situaciju unosi osjećaj lakoće.

Vesnino druženje sa zetom Reljom Popovićem česta je tema rasprava. Tijekom opuštenog razgovora s novinarom, upitana je je li istina da je nenamjerno dodala sol u njegovu kavu. Pjevač je odgovorio sa zadovoljstvom.

Izražavanje dubine moje naklonosti zadatak je koji smatram nemogućim izvršiti. Moji osjećaji su toliko intenzivni da ih nijedna riječ ne može adekvatno opisati. Moja je ljubav sastavni dio onoga što jesam i nikada se nije pokolebala.

Oglasi - Advertisement