Voditeljka Jovana Joksimović je tokom 2018. godine zajedno sa suprugom Željkom Joksimovićem, pjevačem, donijela odluku da se iz stana na Vračaru preseli u prelijepu rezidenciju na Senjaku. Novi dom dobili su od svojih bliskih poznanika Ivane Mišković i Gorana Karića. Prema pouzdanim izvorima, par je uložio pozamašnu svotu od 2,5 milijuna eura kako bi osigurao ovu luksuznu nekretninu koja se nalazi u cijenjenom dijelu Beograda. Osim toga, izdvojili su znatnu svotu novca kako bi prilagodili i ukrasili kuću prema svojim osobnim željama.

Prije nekoliko godina Jovana i Željko Joksimović donijeli su odluku da se iz stana na Vračaru presele u raskošnu rezidenciju na Senjaku. Kuću su kupili od svojih poznanika Ivane Mišković i Gorana Karića, a navodi se da su u nekretninu uložili ukupno 2,5 milijuna eura, ne računajući troškove uređenja interijera.

Mina Joksimović, Željkova kćerka iz prethodnog braka, često se angažuje na društvenim mrežama, redovito dijeleći fotografije nastale u okvirima njihovog prebivališta.

Jovana Joksimović, vila

Mina Joksimović, nositeljica glazbenog talenta svog slavnog oca, neizmjerno uživa u dragocjenim trenucima koje provodi uz prefinjeni bijeli klavir. Kao mlada i zanosna žena, prepušta se modernom trendu snimanja selfija, a savršeno okruženje za tu aktivnost otkrila je u raskošno opremljenoj kupaonici koju krase raskošna ogledala.

Iz priloženih slika vidljivo je da se kuća može pohvaliti mramornim podom i da je ukrašena raskošnim i suvremenim namještajem. Prisutnost kamina i pozamašnog ogledala dodatno povećavaju raskoš prostora. Osim toga, Joksimovići imaju i veličanstveni bazen ispred svoje ekstravagantne vile, u kojem je Mina i ranije dijelila uživanje u toplim ljetnim mjesecima.

U Željkovu kuću često dolaze otac Branislav, majka Vesna i brat Saša. Određeno “mjesto susreta” je blagovaonica koju s jedne strane krase veliki prozori, a zidovi su od opeke.

Što se privatnog života tiče, valja istaknuti da je Željko Joksimović u sretnom braku s voditeljicom Jovanom. Zajedno imaju troje djece – kćerke Anu i Srnu, kao i sina Kostu. Vrijedi spomenuti da Željko iz prethodnog braka s bivšom suprugom Vesnom ima i kćer Minu.

Oglasi - Advertisement