Obitelj Rodić, porijeklom iz Titela, čine tri zanosne sestre – Bojana, Bogdana i Nataša. Njihov uspon do slave počeo je kada se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića i nakon toga na svijet poželjela dva sina. Bojana je, pak, u sretnom braku s Mirkom Šijanom, Veljkovim bliskim prijateljem, a zajedno su ponosni roditelji dvojice dječaka.

Obitelj Rodići poznata je po svom prosperitetu, koji prvenstveno proizlazi iz bavljenja poljoprivredom i posjedovanja uspješne farme pilića. Osim toga, sve tri kćeri aktivno doprinose obiteljskom poduzeću. I dok su se Bogdana i Bojana sa svojim partnerima, koji su sada supruzi, preselile u Beograd, zajedno sa sve brojnijim obiteljima često posjećuju roditeljsku kuću u Titelu.
Prema pisanju lokalnih medija, dvojac je otvorio štand na Bajlonijevoj tržnici kako bi proširio obiteljsko poduzeće Rodić, koje se bavi prodajom pilića i služi im kao glavni izvor prihoda.

Bojanu i Mirka tržnici obožavaju. Naime, Rodić smatra da je Bojana izuzetno ugodna, ljubazna i draga osoba. Evidentno je da je bila predodređena za ovo zanimanje. Posao im cvjeta, a prodaja im je dosegla neviđene visine. Oni marljivo ulažu trud i ostvaruju znatne financijske nagrade. Također, Mirko Bojani daje značajan doprinos njihovom radu. Bez sumnje, oni su savršen duo, što je potvrdio i nedavni insajder.

Prema izvoru, Bojana, koju zbog neumorne naravi uspoređuju sa zmajem, nedavno se porodila i već je u potpunosti angažirana na poslu kod Bajlonija na šalteru. Čini se da joj ništa ne predstavlja izazov. Srećom, baka Goca je na raspolaganju da čuva njihovu djecu dok su oni zaposleni na pijaci. Prodaja piletine ovog para pokazala se kao uspješan pothvat, jer im je to primarni izvor prihoda.

U jednom je slučaju Šijan u razgovoru za Kurir otvoreno progovorio o unutarnjem funkcioniranju obiteljskog poduzeća.

Pošten rad je nešto što uvijek podržavam. Iako nisam službeno zaposlen u tvrtki ženinih roditelja, uvijek sam spreman pomoći jer oni su obitelj. Zanimljivo, nikada nisam jela piletinu dok u njoj nisam počela uživati ​​s Bojanom. Sada mogu lako razlikovati domaću piletinu od piletine iz trgovine. Za one koji bi mogli biti zabrinuti, uvjeravam vas da smo blagoslovljeni svime što nam je potrebno. Moj svekar i svekrva su nevjerojatno vrijedne osobe, za razliku od svih koje sam ikada upoznao. S lakoćom se nose sa svim izazovima, a ja sam tu da im pomognem u svemu što zatrebaju. Rekao je to Mirko u intervjuu za Kurir.

Oglasi - Advertisement