Snimka zastrašujuće vrste pijavice koja potječe iz Italije preplavila je društvene mreže. Dana 21. studenog, kolosalna i prijeteća pijavica viđena je na obali Amalfija.

Iznenadna pojava vrtloga zraka i vode, vjerojatno potaknuta lošim vremenskim prilikama, materijalizirala se u oceanu prije nego što je brzo napredovala prema obali, gdje je pala na kopno nekoliko trenutaka kasnije.

Stanovnici tog područja podijelili su nekoliko videozapisa koji prikazuju nevjerojatan prizor – visoki stup zraka koji se proteže od površine vode sve do neba, premašujući visinu cijelog rta.

Nakon formiranja, vrtlog je udario u liticu koja se nalazi na prostoru između grada Majori i regije Capo d’Orso. Ovo područje nema stambenih objekata.

KAKO JE TO ZAPRAVO IZGLEDALO POGLEDAJTE NA LINKOVIMA ISPOD

Tg La7 on X: “La tromba d’aria tra la Costiera #Amalfitana e #Salerno 👉 https://t.co/i5OzfCCJ49 https://t.co/Be3gYHoyic” / X (twitter.com)

Nahel Belgherze on X: “A spectacular view of a waterspout hitting the shore on the Amalfi Coast in Italy earlier today. https://t.co/8QByUz0T5J” / X (twitter.com)

 

Nova zvijezda sa “bauštele”. Gospodin glasom može “pomesti” pola estrade. (VIDEO)

Jedan od nedavnih viralnih videa koji je izazvao veliku pažnju je snimka nepoznate pjevačice s gradilišta u Bosni. Njegov nastup osvojio je nebrojene gledatelje na YouTube platformi, a dva kratka isječka iz njegovog rada prikupila su više od 4 milijuna pregleda. Glazbu ovog marljivog i veselog gospodina svakako vrijedi poslušati.

Oglasi - Advertisement