Naoružani pljačkaši pobjegli su s više od 18.000 funti u argentinskim pezosima iz obiteljskog supermarketa supruge Lionela Messija nakon što je na meti bili njena rođakinja.

Prema izvješćima Daily Maila, Agustina Scalia, 23-godišnja rođakinja Antonelle Roccuzzo, opljačkana je dok je prevozila više od 18.000 funti u argentinskim pezosima iz supermarketa u obiteljskom vlasništvu koji se nalazi u Lavelleu, blizu srca Rosarija, u obližnju banku u srijedu ujutro.

Nakon nasilne pljačke, počinitelji su zapucali na automobil prije nego što su žurno pobjegli. Fotografije snimljene na mjestu događaja otkrivaju metak zabijen na bočnoj strani vozila.

Prema izvješćima, vjeruje se da su dvojica napadača izašla iz bijelog vozila, za koje se kaže da je Ford Focus sa zatamnjenim staklima, u srcu grada. Potom su prišli Agustinovu crnom Chevrolet Onixu, koji je vozio on, zajedno s dvije djelatnice obližnjeg supermarketa, te još jednim muškarcem i djevojkom.

Nakon toga lopovi su razbili jedno staklo na vozilu i oteli dva ruksaka. Svaki ruksak sadržavao je iznos od četiri milijuna pesosa u gotovini. Nakon što su ih uhvatili, razbojnici su brzo pobjegli s mjesta događaja.

Srećom, nije bilo većih ozljeda, iako je putnicima pružena pomoć zbog šoka koji su doživjeli.

Opširnije na linkovima ispod:

Mr. FRIMPONG 👑 on X: “A cousin of Lionel Messi’s wife, Antonela, was robbed of £18,000. This happened in Argentina, when gunmen shot at her car while she was transporting cash from the family’s supermarket. https://t.co/SskHR7dRBL” / X (twitter.com)

elTresTV on X: “#AHORA | 🔴 Confuso episodio policial: atienden a una mujer. 👉 Una mujer sufrió un intento de robo en Lavalle y Cochabamba. Vecinos escucharon un disparo. Las dos personas que viajaban en el vehículo se encuentran en estado de shock y fuera de peligro. La policía está… https://t.co/nH3Ome22J5” / X (twitter.com)

Oglasi - Advertisement