Kako se navodi, stižu vijesti da je pjevačica Ana Nikolić ponovno pronašla ljubav i uplovila u novu ljubavnu vezu. Pokazujući njihovu naklonost, na Instagramu je podijelila sliku sebe i svog novog dečka, oboje nose elegantne naočale, dok je pjevačica također dodala dašak razigranosti napućivši usne.

Očito postoji osoba po imenu Namanja za koju se šuška da je razvedena i da također ima dijete.

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, Nikolić je odlučila ne otkrivati ​​mnoge detalje niti davati objašnjenja, za razliku od njezinog prijašnjeg iskustva kada se zaljubila u teologa i nakon toga naglo raskinula vezu. Ovog puta pjevačica je odlučila zadržati tajanstvenost, naizgled odlučna u namjeri da sačuva svetost svoje trenutne ljubavne veze.

Ana je prije nekoliko mjeseci izazvala senzaciju u javnosti podijelivši fotografiju sa svojim dečkom, inače sjemeništarcem, i otvoreno mu iskazavši ljubav. Međutim, nedugo nakon toga Nikolić je izrazio svoje razočaranje i ljutnju, otkrivši da su vezu prekinuli zbog partneričine nevjernosti i odanosti, što je u potpunoj suprotnosti s Aninim angažmanom.
Postoji razlog za zabrinutost u vezi s njegovim ponašanjem.

Oko Nikolićeve je u posljednje vrijeme porasla pozornost javnosti, prvenstveno zbog njezine česte svađe i polemika u javnom prostoru. Jedan takav dogodio se nedavno ispred kuće skladatelja Gorana Ratkovića Raleta, gdje je došlo do žestokog sukoba koji je rezultirao fizičkim napadom na njega. Dok pjevač oštro negira bilo kakvu nepravdu, Rale i Olja Bajrami, koji su u to vrijeme bili prisutni u studiju, potvrdili su napad. Te večeri, Ana je strpljivo čekala u svom autu ispred studija dva sata, očekujući Raletovo pojavljivanje kako bi se još jednom suočila s njim. Cijeli ovaj incident dokumentirali su fotoreporteri.
Pratio je Rasta nasljednicu na putovanju do prekrasnog otoka Jamajke.

Ana Nikolić se 2019. razvela, ali je povremeno održavala prijateljske odnose sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom. Unatoč burnom razdoblju ispunjenom nesuglasicama i sukobima, nastoje zadržati osjećaj uljudnosti za dobrobit svoje kćeri. Kao rezultat toga, Rasta je nedavno krenuo na putovanje na Jamajku, odredište koje je dugo želio istražiti, u pratnji njihove kćeri Tare.

Oglasi - Advertisement