Glazbeni show Zvezde Granda trenutno traži zamjenu za lijepu voditeljicu Sanju Kužet, koja je dosad bila jedno od zaštitnih lica showa. Naime, Sanja čeka treće dijete i uskoro će joj krenuti porodiljni dopust zbog čega će joj trebati zamjena.

Grandov portal nedavno je proveo anketu kako bi među šest voditeljica odredio najprikladniju zamjenu za Sanju.

Sanja Ćulibrk, voditeljica Granda, vrlo brzo se popela na vrh liste, au jednom trenutku je čak zamijenila Sanju Kužet.

Među zapaženim imenima na listi su Ana Sević, Ena Popov, Dragana Katić, Bojana Lazić, a na šestom mjestu je srpska voditeljica Jovana Jeremić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)


Piarovka koja zastupa Pink na ovim prostorima postala je poznata po nesuvislim izjavama, neprimjerenom odijevanju tijekom nastupa i upuštanju u, najblaže rečeno, vulgarne plesove na pozornici.
Zbog svojih postupaka nerijetko postaje meta sprdnje na društvenim mrežama, a ima gledatelja koji vjeruju da ima potencijala da kao voditeljica potpuno razotkrije Zvezde Granda.

Vrijedi napomenuti da pjevači porijeklom iz Bosne i Hercegovine već nekoliko godina sudjeluju na ovom natjecanju. BiH je do danas iznjedrila osam pobjedničkih natjecatelja u ovom cijenjenom showu. These talented individuals include Amar Jašarspahić Gile, Mirza Selimović, Haris Berković, Ibro Bublin, Anid Ćusić, Džejla Ramović, Mahir Mulalić, and Nermin Handžić.

Oglasi - Advertisement