Marija Šerifović uživa u radostima majčinstva, a nedavno je svoje pratitelje na Instagramu razveselila podijelivši dirljiv video u kojem se pojavljuje njezin sin Marije i izazvao bujicu komentara.

Naime, pjevačica je snimila video u kojem pleše sa svojim sinom, dok je pozadinska melodija bila “I Want to Know What Love Is”. Dijete je bilo sigurno pričvršćeno u nosiljci, što je izazvalo mnoštvo komentara i prijedloga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)


“Ovako samo štetis bebinoj kičmi, nije mu nimalo udobno”, “Samo Maro smanji malo muziku to je jako glasno za bebu”, “Kad vidim ove kengur nosaljke u pm. Nit za kukove ,niti za bebi nožice(krivi noge djetetu)… Užas, treba ih zabraniti”, “Maro, bravo za nošenje, nema ništa ljepše s bebom!!! Samo, pliz, nabavi ergonomski ispravnu nasiljku! Nogice trebaju biti u w položaju, ovako kako je sad, ako dobro vidim to je babybjorn, ona nije najbolje rješenje”, samo su neki od desetina savjeta pa je Marija odlučila odgovoriti zabrinutim pratiteljima.

“Pa ljudi vi ste zaista nevjerovatni. Pojasniću vam jer trenutno imam živaca! BabyBjorn Mini je napravljen za bebe od 0 do 12 mjeseci i između 3 i 11kg. Takođe najmanje moraju imati 53cm. Svakako hvala na savjetima, jedino bi vas možda naučila kako se zaista dobronamjeran savijet piše, ali za to trenutno NEMAM živaca. Što se muzike tiče, ja mog učim šta je lijepa muzika od rođenja i jedino uz nju i spava kako treba. Ne brinite mjerimo i decibele. Ustvari da skratim gledajte vaša posla. Ustvari – sikter! Za ostale, razumije se ljubav”, poručila je Marija.

Oglasi - Advertisement