Godine 2002. odvija se očaravajuća priča o romansi između poznate pjevačice i proslavljenog modnog dizajnera. Melina, tadašnja treća godina studija, pri susretu sa svojom srodnom dušom doživjela je trenutni val emocija. Iako svoj osobni život radije drže u tajnosti, Haris je u oskudnom intervjuu iskreno priznao da su slučajno otkrili jedno drugo.

Haris i Melina Džinović, renomirani par u svijetu estrade, donijeli su tešku odluku da svoj desetogodišnji brak privedu kraju. Njihova emotivna veza započela je 2002. godine, a rezultirala je rođenjem dvoje djece, Kana i Đine. Međutim, službeno su se vjenčali tek dvanaest godina kasnije.

Prema pouzdanom izvoru bliskom obitelji Džinović, Melina i Haris odlučili su sporazumno raskinuti brak zbog dugotrajne napetosti u vezi. Donijeli su odluku za koju vjeruju da je u najboljem interesu i njih samih i njihove djece. U sklopu ove odluke, Haris se već preselio iz njihovog prebivališta na Senjaku, ostavivši Melinu i djecu. Brakorazvodna parnica je trenutno u tijeku, a o podjeli imovine odlučit će se naknadno.

Godine 2002. rasplela se očaravajuća priča o romansi između poznate pjevačice i proslavljenog modnog dizajnera. Ova zadivljujuća ljubavna priča započela je tijekom Melinine treće godine studija, zapalivši strastven plamen u njihovim srcima. Iako svoj osobni život radije drže u tajnosti, Haris je u oskudnom intervjuu otkrio da su slučajno otkrili jedno drugo.

Bez mnogo razmišljanja, Melina je uplovila u vezu sa Harisom, kako će kasnije priznati. Nakon 12 godina provedenih zajedno, par se odlučio vjenčati te su 2014. godine izjavili svoju vječnu ljubav na raskošnoj jahti, privezanoj u blizini Dubrovnika, prenosi Pink.

Oglasi - Advertisement