Svojim debijem u “Zvezdama Granda” Semir Jahić osvojio je ogromnu publiku svojim izuzetnim vokalnim talentom, ostavivši neizbrisiv utisak. Nedavno se rado prisjećao nezaboravnog trenutka kada se prvi put suočio sa Sašom Popovićem.

Saša je napravio revolucionaran potez na prvoj audiciji u Tuzli, napravivši nešto dosad neviđeno u natjecanju što do sada nije.

Odmah nakon što je završio pjesmu “Kralj meraka”, Popović je bez gubljenja vremena obavijestio Jahića da je krenuo dalje, što je praksa koju je rezervisao isključivo za vanredne okolnosti.

VIDEO POGLEDAJTE NA LINKU ISPOD

Saša Popović napravio presedan zbog Semira Jahića (nova.rs)

Tijekom nedavne rasprave o Velikom natjecanju, Semir je otvoreno izrazio svoje namjere da se ponovo prijavi na natjecanje iako je kroz sezonu imao veliku tremu.

Semir Jahić postao je povod Saši Popoviću da napravi presedan.
Dok sada razmišljam o tome, to izaziva osjećaj nostalgije i naklonosti. Postoji dio mene koji često razmišlja: “Mogao sam to izvesti s još većom finoćom.” Živci su mi bili u stalnom nemiru, a kroz cijelo natjecanje tjeskoba je bila moj nepoželjni pratilac. Nažalost, u mojoj konkretnoj situaciji, to nije poslužilo kao izvor motivacije.

U prošlosti sam imao malo viška kilograma i bio sam malo debeljuškast. I tada mi je frizura bila slična, a sada izgledam identično kao na prvoj audiciji. Da mi se ukaže prilika, sigurno bih se još jednom prijavio za “Zvezde Granda”.

Oglasi - Advertisement