Nakon svađe sa suprugom, muškarac je preminuo od posljedica udarca šakom u nos. Do svađe je navodno došlo jer je odbio poći s njom u Dubai u čast njezinog rođendana.

Nakon što joj suprug Nikhil (36) nije uspio kupiti ekstravagantni rođendanski poklon i odbio ju povesti u Dubai na rođendansko putovanje, Renukom Khan (38) je pobjesnila i udarila ga u nos. Slomila mu je nos i pritom mu izbacila brojne zube, zbog čega je jako krvario.

Navodno su se svi događaji odvijali u kući para koja se nalazi u Vanavdiju, Pune, Indija. Potvrđeno je da je par bio u braku ukupno šest godina.

Može se reći da se jedan udarac pokazao smrtonosnim.
Prema policijskom izvješću, utvrđeno je da je žrtvinu smrt u konačnici uzrokovao jedan udarac. Prije ovog nemilog događaja došlo je do svađe između bračnog para, kako je rekao policijski službenik.

U petak navečer dogodio se incident koji je naknadno istražen. Par o kojemu je riječ imao je neslaganje, a utvrđeno je da je uzrok toga Nikhilov neuspjeh da odvede Renuku u Dubai za njezin rođendan i zanemarivanje da joj pokloni nešto ekstravagantno za njezin rođendan i njihovu godišnjicu. Osim toga, Renuka je bila nezadovoljna Nikhilom zbog njegovog nedostatka interesa da je prati u Delhi na proslavu njegovog rođendana s nekim od njihovih rođaka. Ova informacija dolazi iz izvješća “The Times of India.

Žena je muškarcu nanijela teške tjelesne ozljede na licu od kojih su polomljeni nos i zubi.
Prema policiji, žena je nenamjerno udarila Nikhila u lice tijekom njihove svađe. Nažalost, silina udarca bila je toliko jaka da je čovjeku slomljen nos.

“Nikhil je pretrpio teške ozljede od siline ženinog udarca, zbog čega mu je slomljen nos i izbačeno nekoliko zuba. Glasnogovornik je dalje otkrio da je jako krvario i da je na kraju izgubio svijest.

Renuka je zadržana od strane policije radi daljnje istrage, a protiv nje je pokrenut postupak prema Odjeljku 302 IPC-a.

Oglasi - Advertisement