Prije nekoliko mjeseci, vijest o razvodu pjevača Darka Filipovića nakon 12 godina braka proširila se glavnim medijima u zemlji.

Pevač i njegova supruga Jasmina odlučili su da raskinu brak nakon što je ona otkrila “sumnjive poruke” na njegovom telefonu, a Darko se oglasio rekavši da ga je supruga prevarila sa starim prijateljem. Nakon svega ovoga, pjevač se povukao iz javnosti i maksimalno se posvetio karijeri.

Na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” sleteo je iz Pariza i za medije kratko progovorio o svom razvodu od Jasmine.

“Muzika mi nije lek, nemam šta da kažem i ne želim da pričam o svom privatnom životu, to je za mene kraj priče, idemo dalje. Možda sam otvorena za novu ljubav. “ On je zaključio, a zatim se osvrnuo na svoj nastup.

“Sada sam najumorniji. Nisam spavao dva dana. Tačnije je samo pet i po sati. Jako je teško. Ne mogu ni da pevam a da ne spavam. Pevao sam na rođendanu kada sam imala 18 godina i bilo je stvarno super.Ovi sve super ljudi,pevao sam tamo nekoliko puta i bilo nam je super,zao mi je sto nisam mogao ostati duze zbog obaveza i morao sam da se vratim.Buds and napojnice, nekad manje, nekad više“, rekao je Darko.

Oglasi - Advertisement