Pevač Predrag Peđa Jovanović, poznatiji kao Peđa Blizanac, ugovorio je čak šest koncerata u Beogradu, ranije je govorio o situaciji svoje supruge Ane Jovanović, koja se našla u centru skandala nakon glasina o aferi sa fudbalerom. Duško Tošić ga je napustio kada je opijanje postalo ozbiljno.

Brak mu je, po sopstvenom priznanju, potpuno propao i zalutao – pio i odlazio u kafanu, a rekao je i da nikada nije izašao iz šume i da nije izgubio nadu da će se ponovo spojiti. Čini se da je uspjelo – par, koji ima troje djece, ponovo je zajedno!

Očigledno, njih dvoje su se pomirili i riješili sve nesuglasice među njima. Ana je proslavila rođendan, a Peja je prvo na svom Instagram profilu čestitao supruzi divan dan, a zatim je objavio zajedničku fotografiju sa sledećim natpisom:

Napisao je: “Srećan rođendan ljubavi moja.” Ana je takođe podelila fotografiju na Instagramu. Ana je potom na svom profilu objavila fotografiju iz luksuznog stana gde je “okružena” nežno ružičastim ružama, pozira u sredini u beloj haljini koja prijanja uz telo sa ogromnim prorezom.

“Bože, kako je divno kada muškarac otkrije koliko je žena vredna. Vidiš da si voljena. Zaslužuješ”, “Podržavamo tebe i Peju”, samo je nekoliko komentara.

“Napravio sam katastrofalnu grešku u braku! Krenuo sam pogrešnim putem i u tom trenutku nisam imao koga da pratim u svom životu! Bilo je tako naporno. Barovi bez prestanka, alkohol… Posle emisije sam umesto da idem kući i budem sa prijateljima… Izmišljao sam razne gluposti! Izvinio sam se za sve i izvinjavam se i dan-danas”, rekao je Peja nedavno i dodao:

“Nikada se nisam oporavio od bolesti svoje zakonite supruge i neću! Vjerujem da postoji šansa da se stvari vrate u normalu. Sada kada smo u fazi pomirenja nadam se da će stvari biti kako treba. Jedino se ja pitam …ali radim na tome!Nekim ljudima treba više da shvate gde su pogrešili,nekima manje…Meni očigledno treba malo više,ali nikad nije kasno!Ne vidim moje greške, Ali sada mi je ova svijest omogućila da napredujem iu svojoj karijeri! Napravio sam mnogo grešaka u životu, ali radim i na tome.”

Oglasi - Advertisement