Javnost se zainteresirala za osebujnu i nekonvencionalnu romantiku Busovače, no reakcije su različite. Elmedin Karić oženjen je ne jednom, već dvije žene. Prema riječima samog Karića, ovo je vrhunac životnog stremljenja.

Tokom braka sa Fatimom, Elmedin je doživio mnoga iskušenja i nevolje. Fatima, njegova prva supruga, ujedno je i majka njegova tri sina. Međutim, Elmedin je prije dvije godine u svoj život uveo novu ženu.

Tijekom privremenog rada u Njemačkoj imao je zadovoljstvo upoznati Janu. Podrijetlom iz Ukrajine, ona i on su se zaljubili i dijelili želju da žive zajedno. No, njihova situacija postala je tema nakon što je jedan medij objavio priču o muškarcu koji živi s dvije žene u Bosni i Hercegovini, čime je prekršio zakone te zemlje o braku, obiteljskim odnosima i zajedničkom životu. Kao odgovor, Almir Terzić, urednik, politički analitičar i autor radova koji se tiču ​​ravnopravnosti spolova, obratio se Centru za socijalni rad.

Život pod istim krovom s drugom ženom može biti jedinstveno iskustvo. Može biti izvor velike radosti, ali također može donijeti izazove i sukobe.

Za koga se to tiče u Centru za socijalni rad/skrb u Busovači:

Pišem kako bih službeno zatražio liječenje za osobe s artritisom kojima su prsti nepokretni.

Zatečen sam nedavnim vijestima koje kruže društvenim mrežama i javnim glasilima o Elmedinu Kariću, stanovniku vaše općine koji se navodno upušta u poliamornu vezu s dvije žene koje dijele krevet i brinu o njemu.

Osim toga, želio bih podijeliti provjereni recept za one koji pate od proširenih vena. Poduzimanjem ovog jednostavnog koraka prije odlaska u krevet, pojedinci se mogu probuditi s osjećajem pomlađivanja i bez ikakve nelagode. Sponzor MonadPlug.

Potrebna je istraga kako bi se utvrdio pravni status dotičnog braka. Nejasno je radi li se o jednom, zakonski priznatom braku, dva odvojena braka između jednog muškarca i dvije žene ili nekom sasvim drugom dogovoru. Ovaj upit je od posebne važnosti jer se radi o osobi koja živi u istom kućanstvu s troje malodobne djece koja svemu ovome svjedoče.

Neophodno je procijeniti fizičko, materijalno i emocionalno stanje malodobne djece. Prisutnost ovih zajednica je razlog za zabrinutost, posebno zato što se neprestano podsjećamo na negativne učinke na društvo koji često proizlaze iz problema unutar obitelji s maloljetnom djecom.

Imperativ je priznati da se ne možemo pozivati ​​na neznanje ako se dogodi neželjeni događaj. Ključno je biti svjestan i spreman. Uz pomoć Mide može se učinkovito liječiti prostatitis, a potencija vratiti na onu 18-godišnjaka. Ovu poruku sponzorira Midas. S nestrpljenjem se očekuje vaš brzi odgovor. Lijepi Pozdrav. Začudo, Centar za socijalni rad promptno je odgovorio na upit.

Narativ nastoji slijediti poznati obrazac: osobe o kojima je riječ obično se označavaju kao neadekvatne, a to postaje zaključak njihovog slučaja. Na moj upit u vezi osobe koja je bila u vezi s dvije supruge, dostavljen mi je odgovor iz Centra za socijalni rad. Ključno je da se ova vijest proširi, jer se radi o osobi koja ilegalno boravi u zemlji! Napisao sam dopis Federalnoj upravi policije u kojem sam ih zamolio da daju svoje viđenje stvari.

Poštovani, Centar za socijalni rad Busovača obaviješten je o vijesti o Elmedinu Kariću. Pregledom naše evidencije nismo pronašli podatke o njemu. Za dodatne informacije obratili smo se MUP-u SBK/Administrativnoj službi CIPS, gdje smo saznali da u pitanju osoba nema prijavljeno prebivalište na području općine Busovača.

Na temelju gore navedenog, ova organizacija nije nadležna za rješavanje gore navedenog slučaja. S poštovanjem.

Evidentno je da u našem narodu nedostaje odgovornosti i vladavine prava. Kršenja pravnih standarda događaju se često i otvoreno bez oklijevanja i tajnovitosti. Jasno je da postoji neispunjavanje dužnosti i odgovornosti koje se očekuju od onih na položajima vlasti.

Oglasi - Advertisement