Kako se navodi, reper iz Bosne navodno je razvio osjećaje prema pjevačici poznatoj kao Jelena Karleuša.

Buba Koreli nedavno je bio predmet polemike nakon što je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju gole Jelene Karleuše. Reper je uz provokativnu sliku objavio i pjesmu “Benga, benga” te poruku “Uh, mašala”.

Prema izvoru bliskom pjevačici, a prenosi “Kurir”, bosanski reper pao je u nemilost Karleuše. Iako je udana žena i ne pokazuje nimalo interesa za njega, Buba joj se na sve načine pokušava približiti. Jeleni bez prestanka šalje privatne poruke pune komplimenata na račun njezina fizičkog izgleda. Kad nije dobio nikakav odgovor, pribjegao je javnom komentiranju njezinih postova na društvenim mrežama kako bi privukao njezinu pozornost.

Krajem kolovoza Buba je Jeleni pokušao zapeti za oko putem Tiktok videa na svom profilu. Sadržaj ovog videa je obrada Jelenine pjesme “Karli bič”. U videu se vidi Buba u toaletu kako pjeva refren spomenutog hita. Neki su imali dojam da je riječ o provokaciji protiv Karleuše. Ipak, u međuvremenu je potvrđeno da su Bubine namjere bile potpuno nepovezane.

Tijekom gostovanja na K1 televiziji, Jelena je izrazila svoju zahvalnost Džali i Bubi Korelij. Unatoč tome što ju prvi često vrijeđa, obojicu smatra vrlo vještim tekstopiscima i producentima. Jelena priznaje da Buba ima problem s njom, koji vjerojatno proizlazi iz ljubavnog zanimanja, no svejedno ih oboje jako cijeni.

Tijekom 2016. godine Jelena je surađivala s Džala Bratom na demo duetu, ali on nikada nije objavljen u javnosti. JK je priznala tu činjenicu, zbog čega je Buba burno reagirala. Bubin odgovor je bio: “Jelena Karleuša nikada neće raditi s nama jer je ona prestara, a mi smo premladi za nju.” Međutim, u međuvremenu je promijenio mišljenje o njoj i sada pokušava uspostaviti bliži odnos s njom.

Poslednji u nizu komentara Koreli je ostavio ispod Karleušinog video-snimka u kom je ona pokazala kako bi se obukla za sahranu i odlazak na groblje, a na kome je, kako je i sama rekla, “gola ispod kaputa i nema ništa od garderobe” – “Volim da te vidim golu na svakoj platformi, ali i obučenu. J**** hejtere, ti si najzločestija”, napisao joj je Buba na engleskom jeziku, uz skraćenicu “xoxo”, koja u prevodu znači “zagrljaji i poljupci”.

Oglasi - Advertisement