Prošle godine ćerka Željka Ražnatovića Arkana Anđela izazvala je pometnju u lokalnim medijima kada se pojavila na rođendanu Anastasije Ražnatović. Prisustvovala je i venčanju polubrata Veljka Ražnatovića sa Bogdanom Rodičem i poklonila im sliku belog anđela.

Anđela je rođena 1980. godine, majka joj je glumica Ljiljana Mijatović, otkrila je detalje veze sa ocem Arkanom. Andra je završio bogosloviju i objavio knjigu poezije.

Pre skoro dvadeset godina Andra se našla u srpskim medijima jer je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem dok je on služio zatvorsku kaznu u Grčkoj.

“Sjedio sam u upravničkoj kancelariji sa Kristijanovom majkom. Onda je on ušao. Sav obučen u crno, svaki džentlmen. Odmah me je kupio”, rekla je tada Andra, dok je Kristijan takođe rado ispričao medijima Razgovor o njoj .

“Kada je Angela došla da me vidi prvi put, stvarno sam se uspaničio. Cijeli zatvor je ustao, a administratori su potrčali da je pozdrave”, rekao je Kristijan, koji je Angelu opisao kao “emotivnu, patrijarhalnu.”

Mediji su 2001. objavili da je Kristijan najavio i brak sa Alkanovom ćerkom, ali to se nije dogodilo.

Oglasi - Advertisement