Glumac Nenad Okanović već godinama nastoji ostvariti uspješnu karijeru ističući svoj prirodni talent, trud i predanost.

Iako rijetko govori o osobnim stvarima, javno je poznato da je već dulje vrijeme u braku sa Željanom, majkom svoje dvoje potomaka.
Unatoč nastojanjima da zadrži privatnost supruge i osobnih stvari, društvene mreže omogućile su nam više puta da zavirimo u rezidenciju poznatog glumca.

Nenad je imao želju prikazati svoju obiteljsku kuću u vrijeme značajnih datuma. Tijekom Uskrsa njihov je dom okićen u slavljeničkom ruhu, a fotografija koju je podijelio u prošlosti oslikava značenje njihove vjere u svakodnevnom životu.
Nenadov dnevni boravak krase brojne ikone koje zauzimaju središnje mjesto, dok se na stolu nalazi niz đakonija, a sve je postavljeno uoči uskršnjeg obiteljskog ručka.

Slike pogledajte na linku—->>>https://www.instagram.com/p/Ccu9DQEMTep/?utm_source=ig_embed&ig_rid=68b59198-b7a2-4b7e-b1d5-f87db4e97e4f

U domu Nenada i Željane obilježena je krsna slava Sveti Tripun, koja se naziva i danom ljubavi, što se vidi na drugoj fotografiji. Obitelj i svećenik okupili su se oko svečane torte, a uz molitvu koja je lebdjela u zraku, svi su uživali u spokojnom i umirujućem ambijentu.
Na kraju je Nenad popustio iskušenju da izloži svoju osobnu kuhinju, mjesto gdje se najudobnije osjeća. Jednom prigodom izložio je slani obrok koji je sam pripremio i podijelio ga sa svojim suradnicima.

Nenad i Željana su sretni zajedno već 26 godina, a za to vrijeme su podigli dva sina, Danila i Trifuna. Službeno su se vjenčali 2004.

Oglasi - Advertisement