Mnogi se pitaju zašto se Zlatan Ibrahimović nije otarasio Siniše Mihajlovića.

Zlatan Ibrahimović i Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovič je preminuo 16. decembra prošle godine, a tri dana kasnije sahranjen je u Rimu. Mnogi su došli da se oproste od legendarnog srpskog fudbalera, ali među njima nije bio njegov dobar prijatelj Zlatan Ibrahimović.

Šveđanin nije bio u Rimu, već je gledao finale Svetskog prvenstva između Argentine i Francuske sa Novakom Đokovićem. Za razliku od srpskog tenisera koji se javno oglasio i na razne načine oprostio od Mihe, Zlatan to nije uradio. Mnogi ljudi su hteli da znaju zašto se to dogodilo, i stoga su ga jako ne voleli.

Da stvari nisu onako kako su izgledale dokazuju i reči Sinišinog sina Miroslava, koji je svojevremeno govorio o tome šta se dogodilo kada je Miha umro. “Da, spremni smo, ali možete da se spremate koliko hoćete i kada dođe taj trenutak teško je… svi nam pišu, zovu nas i u tim trenucima samo želimo da nestanemo. Hvala ljudima koji su mi bliski , poput Dejana Stankovića, koji je brat ocu, a nama stric, koji je uvijek bio tu i bit će tu. I zahvaljujući Ibrahimoviću, bio je jako dobar prema nama”, rekao je Miroslav, braneći Zlatana.

Iako od Sinišine smrti nije bilo reklama, Ibrahimović je i pre toga često govorio o Mihajloviću. “On je sjajan momak i imao sam sreće da ga upoznam kao osobu. U početku se nismo voleli, ali kada sam ga bolje upoznao u Interu iz Milana… pa, zaljubio sam se u njega od “Uvijek kažem: ‘Ako ja uđem u rat, Miha će biti u prvom redu, a ja ću u drugom redu'”, rekao je Ibrahimović.

Jasno je da ni najbliži Mihi ne zameraju Zlatanu što nije došao na sahranu, jer je jasno da je bio tu za Sinišu i sve njih dok se borio sa leukemijom…

Oglasi - Advertisement