Mihailo Janjušević, najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, sahranjen je danas u svom rodnom Prijepolju). Mihailo je imao 27 godina kada je proglašen za samoubistvo.

Marko Janjušević je vest o smrti svog najmlađeg brata dobio u Zadruzi, gde se takmičio kao jedan od učesnika rijalitija i gde mu je tužnu vest saopštila bivša supruga Ena Ena, koja ga je i dalje pratila na Mihailovoj sahrani.

Bivši košarkaš i njegov srednji brat Boris predvodili su ožalošćenu povorku do groblja, gde su nosili Mihailovljevu fotografiju i krst. Prije nego što je spustio kovčeg, Janius je pročitao pismo svom bratu:

“Prije čitanja moram reći nekoliko riječi. Dobio sam i prije ljubavna pisma, ali od ovoga se naježim. Dragi moj prijatelju, dragi moj brate, ne mogu se okrenuti i ne želim da iko pomisli da te ostavljam .Ti si sa mnom i sa mojim bratom.Nije mi tesko pisati,tesko mi je citati Ti si deset godina mladji.Kralju moram reci da si nas naviknuo na svoje umijece i sposobnost upravljanja.Ti si nas mali brate i oličenje dobrote. Nikad ti nisam rekao koliko mi značiš kao brat. Mogle su stvari biti drugačije. Sve nevolje bi bile lakše, ali ne možemo. Hvala ti na balansu “Snagom, tamo te čeka deda koji ti je dao ime. Ovo će biti dug razgovor između dede i unuka. Ako nešto nije u redu, oprostite mi. Skočiću dole i juriti te. “, rekao je Janjuš.

Janjus se nagnuo nad mezar i upitao: “Brate, gdje ćeš, nemoj ga sahraniti” prije nego što mu je prišla bivša supruga Ena i podigla ga iz kovčega.

Prijatelji iz Mihajlove osnovne škole ranije su stigli u kuću Jana Juševića, a jedan od ukućana mu je rekao: „Uđi ​​i oprosti se poslednji put sa drugom drugom”.

Oglasi - Advertisement