Uprkos uspešnoj karijeri, glumica Dragana Mikalović se trudila da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti.

Posebno o njenom ljubavnom životu, malo se zna o njenom ljubavnom životu. Ipak, ona se redovno pojavljuje u javnosti sa kolegom, a šuška se da je vode pred oltar. Reč je o njenoj velikoj ljubavi, bratu Novaka Đokovića, Marku Đokoviću.

Podrazumeva se da je bivša devojka Marka Đokovića Dragana i dalje veoma bliska sa svim članovima porodice Đoković, koji su je od početka zdušno prihvatili i žele da Marko i ona budu krunisani brakom. Nije se dogodilo. Njih dvoje su često bili razdvojeni, što je bio razlog njihovog raskida.

Marko se tada mučio da izbori mesto u svetu tenisa, pa je mnogo putovao, dok je Dragana bila vezana za Beograd, gde je započela svoje prve glumačke svirke. Uprkos njihovim jakim osećanjima, udaljenost je učinila svoje i u julu 2011. odlučili su da se razdvoje.

Kako se dugo spekulisalo, Marko je spakovao kofere i odselio se iz rodnog Beograda zbog propale ljubavne veze. Bivša devojka Marka Đokovića ostavila je duboku ranu u Novakovom srcu, s obzirom da je njegov brat planirao da sa njom zasnuje porodicu, ali ljubav nije dugo potrajala.

“Definitivno sam sama, ali nisam razočarana. Nisam beznadežna, već sam srećna i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima”, rekla je lepa glumica. Potvrđujući da je prekinula svoju višemjesečnu vezu.

Oglasi - Advertisement