Ana Radulović je voditeljka programa “Zadruga”, a nakon što je Dušica Jakovljević dala otkaz na televiziji Pink, nasledila je u svakoj emisiji, njen izgled očarava i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Nedavno je sebi kupila skupi trkački automobil, a potom i stan na Zlatiboru, a otkrila je kako je usavršila rutu.

Najteže je imala tokom trudnoće, ali je brzo smršala kroz strogu dijetu. Ovako je izgubila 12 kilograma – “Osim bockanja kašika, prestala sam ništa da jedem posle 16 časova. Morala sam da budem na strogoj dijeti jer sam ponekad osećala da će se zbog vode udebljati”, rekla je Ana jednom prilikom Pass.

“Mogu da živim bez svega osim slatkiša. Oni su mi jedini porok. Jednom su me paparaci uhvatili kako kupujem dva sladoleda i sam ih jeo. Desilo se da sam pojela četiri sladoleda u jednom danu. Od tada mi je bilo teško. odustajala sam od omiljenih namirnica i isprva sam ih jela samo ujutru.Slatkise sam prestala da jedem ne preko noci,vec postepeno.Kada sam “izbacila” secer i preskocila veceru, topila sam se svaki dan Dorucak ujutro je ovsena kaša sa sezonskim voće, a pijem najmanje dva litra vode u toku dana. Ranije to nije bio slučaj. Dešavalo se da sam pio samo jednu čašu vode tokom dana. „Ovo nije dobro. Ponekad pijem i sok za detoksikaciju i koristim ga za čišćenje organizma. Pomozi mi da smršam”, rekla je.

Osim toga, redovno ide u teretanu, ali samo u sklopu obaveza. Kako je istakla u pomenutom portalu, ako ima puno obaveza ide jednom do dva puta sedmično, a kada nema puno obaveza ide jednom dnevno. Kao važan savjet ističe da ne treba ići u krevet punog stomaka.

Odabrala je strogu dijetu kako bi brzo smršala. Zatim je izgubila 8 kg za isto toliko dana: “Salatu podijeliti u činije. Hleb iseći na kockice i dodati u salatu. Isto uraditi i sa pilećim prsima. Dodati maslinovo ulje, so, senf. Sve dobro izmešati i ostavite da odstoji 15-20 minuta da se stabilizuje.Ovu salatu jedem svaki dan 8 dana obično oko 13h.Pre toga uvek popijem čašu sa malo limuna tople vode.Do kraja dana „Ja samo piti vodu. Za osam dana smršavio sam osam kilograma. Važno je da hleb bude bez glutena. Možete ga kupiti na svim dobro opskrbljenim pijacama i prodavnicama zdrave hrane. “, otkrila je Anna.

Oglasi - Advertisement