Cijeli se region još oporavlja od vijesti da nas je napustio jedan od legendarnih glumaca Žarko Raušević koji je 15. novembra preminuo nakon kratke, ali teške bolesti. Roush će počivati ​​na vječni počinak u ponedjeljak, 20. novembra, a njegova porodica će ispuniti njegove posljednje želje.

Dok su se mnoge poznate ličnosti na bolan način opraštale od glumca, njegov kolega Nikolaj Kođo, koji retko daje intervjue pred kamerama, otkrio je da je doživeo najveću dramu u životu kada je morao da zameni Rauševićev pritisak.

“To je svakako bio skok u dramu Marat. Zamolili su me da uskočim umjesto Žarka Rauševića”, rekao je Kođo i nastavio:

“Došao sam da vidim predstavu. Predstava je trajala tri i po sata i bila je veliki hit u Zvezdala teatru. Sedela sam u sali i čekala da predstava počne. Vreme je ovako prolazilo. Prošlo je pet minuta. , deset Minute su prolazile…publika je postala nervozna. Došla mi je centrala, izvukla me iz sale i rekla mi – hajde, glumci te zovu.”

Otišao je u prodavnicu šminke i rekli su mi da Raušević neće uskoro stići – “Rekli su mi da je Raušević zaglavio u snijegu na povratku sa snimanja i da nema šanse da stigne još sat vremena.” .

“Pa, pa šta…?” Pitao sam ih – “Pa morate da se takmičite. Vi ste jedini glumac ovde…”

„Kako da glumim? Nisam gledao predstavu, nisam čak ni probao.“ Nikad to ne bih uradio. ”

Prevara se zatim nastavila 20 minuta. Bio sam podstaknut da reagujem jer da nisam, sve bi bilo izgubljeno. Xiao Tiao je u emisiji rekao: “Lica na TV-u su kao i sav normalan svijet.”

Nekako su uspeli da ga ubede – „Ne znam kako, ubedili su me i obukao sam policijsku uniformu jer je Zarco glumio policajca Čiku Ajikulu. Bili su unutra. Na svim izlazima bine su bili ljudi sa rečima. Pre svih na setu su mi objasnili sta treba da se uradi.Igrao sam tu predstavu i dosao sam u foaje i bio sam skoro polusvest.Nisam imao dovoljno Snage dopru do onih koji zele da mi cestitaju za šta sam uradio”, rekao je Nikola Kođo.

Oglasi - Advertisement