Predsjednik Aleksandar Vučić večeras je gostovao u emisiji “Ami G Show” na televiziji Pink. Tijekom emisije susreo se sa svojim dvojnikom, uključio se u raspravu o sportu, posebice košarci, pokazao impresivno razumijevanje geografije i podijelio uvide u svoj osobni život.

Osim Vučića, u studiju su bili i bivši teniser Janko Tipsarević, imitator Dalibor Golubović, te pjevačica Tijana Milentijević.

Dalibor Golubović, poznat po neobičnom portretu predsjednika Srbije, prvi je ušao u studio. Nastavio je s raspravom o opsežnom razvoju cesta, bolnica i raznih infrastrukturnih inicijativa.
Aleksandar Šapić je, prema Golubovićevim riječima, svojim iznimnim plivačkim sposobnostima uspio nadmašiti očekivanja, kako u bazenskim okvirima, tako i izvan njih.

Kada ga se upita o njegovom izboru sendviča, imitator izjavljuje da mu se sviđa pariški sendvič zatvoren unutar jedne kriške kruha. Nadalje, nudi ljubaznu ponudu konzumiranja istog sendviča pojedincima kojima se možda ne sviđa – što je gesta koju on rado prihvaća.

U sferi politike, Vučićev dvojnik šaljivo je dobacio da se radije ne bi suočio s popularnom folk zvijezdom Aleksandrom Prijović.

– Postoji jedna osoba, Aleksandra Prijović, za koju bih volio da ne bude protukandidatkinja na predstojećim izborima ili da ode u opoziciju. Možda ćete biti znatiželjni zašto. Razlog tome je što je postigla izvanredan podvig pune Arene u više navrata, baš kao i ja, što ukazuje na njenu značajnu bazu obožavatelja. No, cilj nam je pridobiti i njezine simpatizere, rekao je Golubović.

U studio su ušli Tipsarević i Tijana M, a bivši tenisač podijelio je svoje poslovne uspjehe nakon karijere.

Upravo je predsjednik Aleksandar Vučić bio primarni motiv njegove odluke da SNS-u pruži političku podršku, stoji u njegovoj izjavi.
Tipsarević je izrazio zabrinutost za sadašnje stanje u Srbiji, osvrćući se na to kako se ona mijenjala tijekom godina. To je navelo njegovu suprugu da mu predloži da poduzme nešto i da doprinos rješavanju situacije.

U studiju su Tipsarević i Amidžić zaigrali prijateljski stolni tenis, a voditeljica je zadrhtala nakon što je saznala da je Janko dobio instrukcije od proslavljenog stolnotenisača Aleksandra Karakaševića.

Pjesmu “Nedelja”, koju u originalu pjeva Džej Ramadanovski, prelijepo je izvela Tijana M.

Po ulasku u studio Vučić se suočio sa svojim dvojnikom.

Predsjednika Vučića je na ulasku u studio dočekao imitator Golubović, koji mu je u realnom vremenu izrazio divljenje.

Uz smijeh, predsjednik Vučić duhovito je priznao naše suprotne identitete izjavom: “Ja sam Aleksandar Vučić, to je sigurno.

Kako bi utvrdio pravi Vučićev identitet, Amidžić je postavio niz pitanja o predsjednikovom roditeljskom podrijetlu, datumu njegovog imenovanja za ministra, godini osnutka SNS-a i trajanju njegovog predsjednikovanja unutar stranke.

Vučić je primijetio točnost odgovora oba pojedinca na pitanja.

– Cijelu noć se posvetio učenju. I vidjelo se da mu nedostaje znanja o autocestama. Naime, postoji 465 kilometara samo za brze ceste. Ovo su samo autoceste. Sada razmislite o razgranatoj mreži regionalnih i lokalnih cesta, koja se proteže tisućama kilometara. To je naglasio Vučić.

Goluboviću je Vučić poklonio sendvič.
Uz smijeh je izjavio da nikad nismo bez sendviča, ustvrdivši da je to način da se pokaže pravi autoritet predsjednika.

Predsjednik je istaknuo činjenicu da je Golubović osoba dobrog karaktera, koja se posvetila mimičarskom zanatu.

Uz smijeh, Vučić je samouvjereno izjavio da ta osoba intimno poznaje i najsitnije detalje o njemu, poput toga kako namješta naočale i razne geste. Živeći u Altini sa suprugom i troje djece, ova osoba vodi skroman život. Ne samo da ga čeka obećavajuća budućnost, potencijalno u političkoj sferi, već je i oličenje autentičnosti, daleko od toga da bude krivotvoreni predsjednik.

Izražavajući zahvalnost na predsjednikovim velikodušnim primjedbama i izražavajući zahvalnost na pozivu da prisustvuje kao gost, imitator je prenio njihove zahvale.

Rekao je da zauzimam posebno mjesto u njegovom srcu i osjetio se ponukanim da to podijeli sa mnom.

Kad je riječ o stolnoteniskom meču, Vučić je primijetio da se Jankova urođena odlučnost očituje u njegovim snažnim i preciznim pokretima dok gura i udara lopticu. Jasno je da posjeduje kvalitete prirodnog prvaka.
Vučić objašnjava da Janko, vođen velikom averzijom prema gubitku, vješto prebacuje loptu preko mreže, ne želeći dopustiti da ga itko nadmaši. Slično, Dalibor dijeli tu nepokolebljivu odlučnost. Unatoč značajnoj podjeli koja je nekada postojala među nama, kada smo surađivali na TikTok videu, postao je meta nemilosrdnih kritika. Zbunjen tim iznenadnim napadom, Dalibor je razmišljao o činjenici da me godinama oponaša bez ikakve reakcije. Tek nakon što je video snimljen počeli su napadi.

Ističe da je minimalno 30 posto pojedinaca od početka programa iskreno vjerovalo da je njegov imitator zapravo on.

Uz smijeh je primijetio: “Sliči mi više nego ja sebi.

Predsjednik je na Golubovićevu izjavu da mu je supruga dovela krivog muškarca samouvjereno izjavio: “Meni nema apsolutno ništa mane!

Prema Vučićevim riječima, doći će trenutak kada će on odstupiti s vlasti, a nakon još osam godina Golubović će dočekati svoj trenutak.

Pitanje postavljeno predsjedniku Vučiću odnosilo se na pripadnike oporbe koji žele diskretno pristupiti stranci SNS-a, a da ne privlače pažnju javnosti.

– I u ovom trenutku postoje pojedinci koji posjeduju takve informacije, ali šira javnost ostaje nesvjesna. Razmišljao je naglas, ispitujući tko bi dobrovoljno istupio u svjetlu ovog otkrića. Kako nije dobio nikakav odgovor, nastavio je prepričavati razne pseudonime koje je stekao tijekom života.
– Alek, Aca, Saša, Vučko, Frfljavi… Moj životni san bio je postati sportski komentator, ali na radiju me, nažalost, nisu angažirali. Posjedovao sam opsežno znanje iz tog područja, od Ive Tomića do Mirka Kamenjaševića, čak sam imitacijom svladao njihove osebujne glasove. Nekad sam besprijekorno oponašao Vladanka Stojakovića. Međutim, moj entuzijazam za Milojka Pantića je splasnuo, s obzirom na razočaravajuću transformaciju koju je doživio – rekao je.

Kako kaže predsjednik, okušao se u Radio Beogradu, ali je uvjet za to mjesto bio besprijekoran izgovor.
– Izbačen sam s tog mjesta, izbacili su me iz pjevanja. Natrag na korištenje nadimaka. Sada je označen kao pogrdan izraz. Valjda sam ih sve opozvao – naveo je.

Kasnije je Vučić otkrio da Dacić voli produžiti spavanje, ali je stekao korisnu tehniku.

Stalno ga probudim između 3 i 7 sati. Zauzvrat, on lukavo namjesti svoju budilicu da se uključi od 20:00. do 7:00 ujutro, ako slučajno zaboravim nazvati, on preuzima inicijativu i nazove me. I cijelo to vrijeme nastavlja uživati ​​u svom neprekidnom snu, smijući se svojoj pameti.

Kritičari su ga često kudili zbog njegove nepokolebljive podrške Zvezdi, što je osjećaj duboko ukorijenjen u njegovom odgoju koji odlučno odbija promijeniti.
– Možda se neki time hvale, ali ja sam Partizanu doprinio znatno više nego što oni tvrde. S ponosom priznajem da sam odrastao na tribinama Zvezde i toga se nimalo ne stidim. To je dokaz moje istinske ljudskosti. Dok će drugi možda reći “navijam za nogomet”, ja osobno navijam za reprezentaciju i Zvezdu, rekao je Vučić.

Godišnje se rade istraživanja na navijačima Zvezde i Partizana, kako je naveo.

Predsjednica napominje da postoji mala fluktuacija od oko tri do četiri posto u navijačkoj vjernosti. Trenutačno većina navijača, njih 59 posto, navija za Zvezdu. Predsjednik izražava znatiželju o identitetu malog postotka navijača koji mijenjaju svoju vjernost. Nedavno je predsjednica doznala za Jankovo ​​stajalište po tom pitanju.

Izražavajući oduševljenje, ističe uspjehe Partizana na košarkaškom planu i ističe gromoglasne povike Beogradu koje odjekuju iz tjedna u tjedan.

Istaknuo je kako je to pozitivan pomak za naciju, istaknuvši njegove prednosti.

Pitanje koje je Tipsareviću postavilo bilo je zašto njegovu suprugu nazivaju “shizi”.
Prema tenisačici, najbolniji trenuci nastaju kada mi se obrati, a ja ili ne čujem ili odbijam prihvatiti njezine riječi, pogotovo s obzirom na to da se njezina poruka mijenja na tjednoj bazi. Kad joj konačno priđem nakon sedam dana i ponovim isti osjećaj, čini mi se kao da samo prenosim informacije od prijatelja.

Prema njegovom iskazu, prije nekoliko mjeseci vratio se iz Bangkoka i sletio u 5:30 ujutro.

Za primjer ograničenog sna predsjednika Vučića, Tipsarević je ispričao anegdotu kako mu je poslao pitanje i dobio odgovor u roku od samo pet minuta.

Zbog visokog krvnog tlaka sklona sam spavati kraće. Zoran Janković, gradonačelnik Ljubljane, često me kontaktira u ranim jutarnjim satima, obično između 5 i 6:30. Naši razgovori s njim su nevjerojatno pronicljivi, budući da posjeduje izvanredan intelekt iz kojeg se može steći golemo znanje. Zaista je nevjerojatno kako je pretvorio nekad skromni grad Ljubljanu u uspješno turističko središte. Iako ne mogu do kraja shvatiti razloge ovog izvanrednog postignuća, Vučić ga pripisuje isključivo Jankovićevom trudu.

Za privlačenje pojedinaca, predsjednica predlaže osnivanje svježeg sajma posvećenog kongresnom turizmu, na zgodnoj lokaciji uz Sava centar.

Na upit o svojim sukobima i čestim interakcijama, Tijana M je otkrila da ne provodi puno vremena s kolegama. Ipak, osobe s kojima se najčešće čuje su Barbara i Aleksandra Mladenović.
Vučić je bezbrižno rekao za Vuka Mobu, rekavši: “On pripada nama. Ne mogu da govorim u Tijanino ime, ali on je sigurno jedan od naših.

Nakon prethodne rasprave, Vučiću su postavljena pitanja koja se tiču ​​košarkaškog sporta, a prvo pitanje bilo je u vezi s definicijom “fade away” udarca.

Udarci koji nalikuju onima Michaela Jordana su najizazovniji, hvataju protivnike nespremne. Jokić posjeduje jedinstvenu kvalitetu koja ga izdvaja, ne samo zato što je podržao našu listu. Potječe iz izuzetne srpske obitelji koja je u Americi postigla golem uspjeh, s dva izuzetna brata koji se međusobno podržavaju. No, ono što ga istinski odlikuje je izniman intelekt, rijedak dar. Taj atribut dijele i Jokić i Luka Dončić, naveo je Vučić.

Osim toga, Jokić posjeduje izrazito nježne prste i izvanredan osjećaj za dodir kada je u pitanju baratanje loptom, ističe dalje.

Predsjednica pojašnjava da se na srpskom termin “pik end rol” na upit o značenju naziva “dva na dva”.

I centar i bek su aktivno uključeni u igru, jer centar stvara otvor kroz koji bek može protrčati. Prema njegovom objašnjenju, postoji više varijanti ove predstave, a pojasnio je i značenje “niskog posta”.

“On prelazi u poziciju blizu koša, potez koji smo običavali izvoditi s četiri ili pet igrača, dok bi se Bodirog približio. Dodatno, postoji strategija neusklađenosti gdje su viši i niži igrač na terenu, dopuštajući nižem igrača kako bi se smjestili blizu obruča za borbu jedan na jedan”, objasnio je.

Prema njegovim riječima, koncept prve petorke u košarci više ne vrijedi, jer sada ima dvanaest igrača koji aktivno sudjeluju i stalno se izmjenjuju na terenu.

Odabrati samo pet igrača zahtjevan je zadatak, rekao je Vučić, kojemu je teško donijeti odluku. Dilema proizlazi iz činjenice da bi u slučaju Jokića bio isključen Milutinov, osobni favorit. Samim time proces odabira postaje još složeniji.

Očekujući izvanredan okršaj naših i Amerikanaca, samouvjereno tvrdi da će vrhunac svih utakmica biti ostvaren ako Jokić bude bez ozljeda.
Prema riječima predsjednika, nadolazeća polufinalna utakmica na Olimpijskim igrama ima potencijal biti najveća svih vremena. Priznajući da je američka momčad nedvojbeno moćna i jača od vlastite, predsjednik vjeruje da će njihov tim, koji čine Nikola, Bogdan, Vasa i drugi iznimni igrači, Amerikancima učiniti izazovnu utakmicu.

Amidžićevo ispitivanje Tipsarevića o Novaku naglo je prekinuo Vučić, ubacivši se sljedećom izjavom:

– Hej, on nije zaposlen u Danasu, on zna za Novakovu pobjedu.

Kasnije je Dalibor Golubović otkrio da je u jednom slovenskom filmu tumačio predsjednika Vučića.

Prema njegovoj izjavi, film nastao iz YouTube isječaka postao je senzacija, prikupivši najveću gledanost ikad zabilježenu u povijesti slovenske kinematografije. Zapanjujuća jedna trećina stanovništva uključila se da gleda.

Nakon što su podigli čaše s gorkim listom u ruci, gosti su nastavili nazdravljati. U jeku ovog veselog trenutka Vučić je izrazio uvjerenje da je sve bila samo šala.
Bez sumnje sam bio uvjeren da je to doista voda.

Cijela publika u studiju bila je oduševljena gledanjem raznih isječaka s Vučićevim imitatorom, uključujući i scenu posuđenu iz slovenskog filma.

Prema riječima predsjednika Vučića, izrazio je želju da studira geografiju, povijest i srbistiku uz Milorada Milinkovića, poznatog tragača iz Potere.

– Međutim, njegova superiornost dolazi do izražaja u svakom drugom aspektu osim u tim specifičnim područjima. No, s njegovim nedavnim putovanjem u Ameriku morat ćemo pričekati i vidjeti što će se dogoditi po povratku. Područja biologije i fizike nisu u stanju postići takve podvige.
Nakon toga je krenulo natjecanje iz zemljopisa, a Amidžićev prvi upit bio je gdje je Mozgovo.
Koliko ja znam, drugog Mozgova nema u neposrednoj blizini Aleksinca, kod jezera. Abecedni kraj, na što ukazuje Drina, nije specifično mjesto, već slikovito područje. Naš plan je da na tom području izgradimo tunel koji će služiti da se smanji udaljenost između Ljubovije i Peka. Zar nema rasprave po tom pitanju? Trenutno smo u fazi izgradnje brze ceste do Valjeva, kako je najavio Vučić.

Predsjednik je u razgovoru s Amidžićem otkrio da se Gornje Brijanje nalazi na nižoj nadmorskoj visini, dok je Donje Brijanje na višem položaju.

Ove lokacije su doista veličanstvene. U neposrednoj blizini su Pečenevce, Tomino rodno mjesto. Ražanj? To je inače općina koja se nalazi u Nišavskom okrugu. Uz to, postoji i Jagnjilo, ali nije kod Ražnja, već u blizini Mladenovca – nasmejao se.

U odgovoru na upit gdje su Buđanovci, Vučić samouvjereno tvrdi da je to lokacija nadaleko poznata po značajnom događaju uspješnog neutraliziranja neuhvatljive osobe.

– Mogla bi to biti pećinska općina, ali ne mogu točno reći – napomenuo je.
Najizazovniji okrug po tom pitanju, kako je rekao predsednik, je Braničevski okrug. Nadalje, predsjednik je iscrpno nabrojao sve općine u Braničevskom okrugu.

Posjetivši sve pojedine općine, posjedujem opsežno znanje o svakoj. Međutim, postoji mučna sumnja da sam možda previdio jednu. Nažalost, moram se ispričati zbog previda Malog Crnića. Intrigantno je da imaju i malo Veliko Crniće, gdje se čini da je pojam veličine obrnut – veliko je malo, a malo je veliko, kako je rekao Vučić.

Savjetnici ga često obavještavaju da posjeduje obilje znanja koje je besmisleno i suvišno.

Nakon susreta, Golubović, imitator, pristojno je zamolio predsjednika da potpiše njegov dres s imenom Vučić.

– Za nekoga moje veličine ovo je savršeno – zahihoće Vučić.

Oglasi - Advertisement