Vladislava Galagan, bodybuilderica ruskog podrijetla, trenutno živi i radi u Pragu. Prije nekoliko mjeseci njezina je privatnost narušena kada su njezini video zapisi i fotografije gole snimljeni bez njezina pristanka te potom podijeljeni na internetu i društvenim mrežama. No, Galagan je i prije ovog nemilog događaja bila predmet raznih komentara i primjedbi zbog svog markantnog izgleda lijepe brinete.

Ova žena iz Rusije stekla je ogroman broj pratitelja na društvenim mrežama, a samo na Instagramu je prati više od 1,7 milijuna ljudi. Međutim, upravo ju je ta popularnost učinila osjetljivom na oštre kritike i neodobravajuće primjedbe.

Na prvi pogled Vladislavine nježne crte lica mnoge bi mogle zavarati da je riječ o tipičnoj lijepoj djevojci. Međutim, njezina strast prema bodybuildingu dovela ju je do nevjerojatnih rezultata. Unatoč očekivanjima, Vladislava je razvila stas koji se može mjeriti s muškim. Njezina predanost sportu rezultirala je ispupčenim bicepsima, čeličnim trbušnjacima, širokim ramenima i dobro definiranim mišićima nogu.

Njezin jedinstveni fizički izgled rezultirao je time da je nazivaju Hulkom. Dok su jedni impresionirani njezinom tjelesnom građom, drugi smatraju da je pretjerala i narušila svoju ženstvenost.

Postoje razni komentari na njezin račun, u rasponu od “Ne mogu shvatiti zašto bi si netko to dobrovoljno napravio” preko “Ona je zapanjujuća, barem dok ne vidite njezinu tjelesnu građu” do “Što vas je navelo da se odlučite na tranziciju?” do “Ovo je pretjerano” do “Žalosno je što je tako prekrasna žena odlučila promijeniti svoj izgled kako bi sličila muškarcu” do “Njeno lice je anđeosko, ali stas joj je đavolski.” Naravno, postoje i brojni pojedinci koji je hvale kao “najzgodniju ženu”.

Vladislava je otporna na uvrede i pogrdne komentare, a često odlučuje nositi kratke, pripijene haljine kako bi istaknula svoju ženstvenu stranu. Ona svim srcem prihvaća svoju ženstvenost i odbija je se odreći, uživajući u prilici da je istakne kad god može.

Oglasi - Advertisement