Tijekom nastupa u Beču Željko Bebek doživio je nesretnu nezgodu koja je kasnije snimljena videom i podijeljena na raznim društvenim mrežama.

Tijekom koncerta u Beču povodom 50 godina glazbene karijere, Željko Bebek doživio je nesreću. Dok je izvodio jednu od svojih pjesama, spotaknuo se i pao na središtu pozornice.

Tijekom jednog nastupa Bebek se spotaknuo i izgubio oslonac na pozornici, što je rezultiralo padom. Unatoč pokušajima da ustane, ponovno je pao i brzo se obratio kolegama glazbenicima za pomoć.

Predmetni video, koji bi se nekim gledateljima mogao pokazati uznemirujućim, dostupan je za gledanje u nastavku.

Video pogledajte na linku ispod

https://www.youtube.com/watch?v=2Dbsi_LiuXE

 

 

 

 

Ispovest dana :

Kad sam vidio majku kako plače, upitao sam je što je uzrokovalo takvu patnju. Odgovorila je da ne može shvatiti zašto moj otac odbija oprati suđe ako se ona ne osjeća dobro, a on se čini iznenađen što je uopće pitala. Kako sam odrastao i počeo pomnije promatrati njihovu interakciju, došao sam do spoznaje da nije bilo potrebno mnogo da umirim ni oca ni brata. Ova situacija je izravna posljedica toga što je moja majka cijeli život na sebe nosila sve kućanske obveze, niti jednom nije zatražila pomoć. Ona je ta koja priprema jela, postavlja stol i posprema ga, inače bi morala stajati satima. Za trideset godina zajedničkog života uvijek je sve padalo na njena pleća. Sada kada gubi snagu i zdravlje joj se pogoršava, brine se. Ako je moj muž imao ustaljene navike kojih se ona ne može riješiti, mogla je promijeniti svog muža. Sigurno je mogla bolje odgojiti sina. Koliko god se trudila da joj olakšam posao, posao i obaveze u kući su toliki da ni trud pet žena ne bi bio dovoljan za snalaženje kad su dva nemarna muškarca u istom kućanstvu.

Oglasi - Advertisement