U okviru “Balkanske turneje” izraelska pjevačica Yasmin Levy večeras je održala koncert u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.

Izrazivši radost, izjavila je da je prisustvo u Sarajevu razlog za slavlje. Izrazila je zahvalnost na pozivu upućenom njoj i njezinom timu, jer su bili zabrinuti oko njihova prijema. Topla dobrodošlica koju su dobili od publike bila je izvor velike zahvalnosti, a ona im je prenijela duboku zahvalnost na podršci. Njezine riječi publika je ispratila ovacijama.

Iznoseći svoje mišljenje o koncertu, napomenula je da je to bio sumoran događaj. No, unatoč melankoličnosti svih njezinih pjesama, ona ostaje zadovoljna i sretna.

Između ostalog, izjavila je da joj je želja postati Julio Iglesias. Istaknula je i da joj je tuga najvrjedniji poklon u životu. Na kraju, nadamo se da ćete imati ugodnu večer.

Kako je to izgledalo pogledajte na linku ispod:

Izraelska pjevačica Yasmin Levy na koncertu u Sarajevu: Mislili smo da nećemo biti dobrodošli ovdje (klix.ba)

Njezin repertoar sastoji se od nekoliko zapaženih pjesama kao što su “Una Noche Mas”, “La Alegria”, “Adio kerida” i “Olvidate de mi”, koje su joj sve stekle široku prepoznatljivost. Osim toga, izdala je nekoliko albuma, uključujući “La Juderia”, “Mano Suave” i “Libertad”, između ostalih. Njezina je glazba spoj flamenca i ladino kulturnog naslijeđa, prožeta suvremenim zvukom.

Kako se navodi, za njen nastup u Sarajevu večeras su pojačane mjere sigurnosti. Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH proslijedila je depešu SIPA-i, Graničnoj policiji BiH, Federalnom ministarstvu unutarnjih poslova, MUP-u RS-a, Kantonalnom MUP-u i Policiji Brčko distrikta. . Ovom depešom su upućene sve policijske agencije pod njihovim vodstvom koje djeluju u svojim regijama da pojačaju svoje sigurnosne mjere, uključujući povećanje prisutnosti policije na lokacijama kao što su židovski javni objekti, objekti Države Izrael i palestinski objekti.

Oglasi - Advertisement