Saša Popović otkrio je kakvi su budući planovi Marije Šerifović u vezi s angažmanom u “Zvezdama Granda” nakon rođenja djeteta.

Nedavna objava da će Marija Šerifović postati majka i dalje dominira raspravama u Srbiji i okruženju. Uveliko se spekuliše o tome hoće li proslavljena eurovizijska pobjednica i cijenjena članica žirija “Zvezda Granda” napustiti vrlo gledani televizijski program zbog nove uloge majke, kako je i sama najavila.

Ovim pitanjem nedavno se pozabavio kreativni direktor “Granda” Saša Popović koji je za medije otkrio da li će ispuniti prethodno obećanje da će imati dijete.

Popović se bezbrižno našalio da bi je rado zadržali ako zatreba, izrazivši oduševljenje saznanjem da je Marija rodila sina Maria.

Vijest da je Marija dobila bebu za mene je bila potpuni šok. Dok sam bio u Opatiji, o tome me obavijestila naša PR Vesna Milanović i prvo sam pomislio da je riječ o prevari. Činilo se nemogućim za povjerovati. Kako bih potvrdio istinu, odlučio sam Mariju nazvati videom, a ona je, na moje iznenađenje, u naručju ljuljala svoje novorođenče. U tom trenutku nisam mogao a da se ne zapitam je li posvojila dijete ili je to neka izmišljena priča. Međutim, Marija je nastavila sa mnom ispričati cijelu priču, uz sva potrebna objašnjenja. Ovo me otkriće ostavilo i začuđeno i presretno, jer sam bila itekako svjesna njezine snažne želje da postane majka. Saša je u razgovoru za Grand ispričao svoj razgovor sa novopečenom mamom, ističući svoje čuđenje i sreću.

–Prvo sam je pitao na koji način, otkud njoj to dijete… Ispričala mi je ono što je rekla i javno, da je nekoliko puta pokušala da iznese trudnoću, da nije uspela i da je uradila to varijantom surogat majke i da su njene jajne ćelije i da je DNK djeteta njen, da ima sve njene parametre– rekao je.

U video pozivu Saša je ispričao trenutak kada je ugledao nasljednika obitelji Šerifović.

-Vidio sam Vericu Šerifović pored Marije kad mi se javila. Ona je u Los Anđelesu tada bila i to je bilo oko 11 sati uveče kod nas, a kod nje je bilo 10 prije podne. I vidim da Verica pjeva malom „Oči,oči“ od Suzane (smijeh). Rekao sam ‘Čekaj, rekla si da hoćeš muško dijete’, kaže ‘Muško je’, ja onda ‘Da ima plave oči’, kaže ‘Ima plave oči’, rek’o dobro, a da li će imati plavu kosu, to ćemo vidjeti kad poraste- našalio se direktor u razgovoru za Grand i odgovorio na pitanje koje javnost zanima, a to je da li će Marija nastaviti svoj angažman u „Zvezdama Granda“.

Imam puno povjerenje da će on to doista učiniti; nema apsolutno nikakvog razloga zašto ne bi. Osim toga, povjerava mi da bi joj, ako bi zatrudnjela, bio veliki izazov nositi dijete. Željno iščekujem trenutak kada će ponosno predstaviti njihovog mališana na javnoj tribini uzvikujući “Evo nas, stigli smo!” Popović je to iznio u intervjuu za Grand.

Odvojite trenutak da pogledate video.

Saša Popović otkrio da li Marija Šerifović napušta Zvezde Granda (VIDEO) (nova.rs)

 

Oglasi - Advertisement