Marija Šerifović, poznata pjevačica, nedavno se vratila u Beograd iz Amerike u društvu sina Marija. Tijekom putovanja pomno je dokumentirala svaki pojedini trenutak, otvoreno izražavajući svoju ogromnu radost i uzbuđenje.

Mario je prvo iskustvo letenja avionom donio veliku radost jer je veći dio putovanja proveo u mirnom snu.

Ovog 21. prosinca krećem na put u Beograd u pratnji izuzetne Marije. Iščekivanje putovanja držalo me budnim zadnjih dvadesetak dana, ispunjen stresom i neizvjesnošću o trajanju mog snimanja za vas. Moja majka, jednako opterećena stresom, u šali je primijetila da želi umrijeti koliko i puši. Nosimo ukupno pet torbi za našu avanturu.

U nevjerojatnom preokretu događaja, gospodin Mario i ja krećemo na naše prvo putovanje u prvoj klasi. U pratnji jedinstvene dame koja nas ljubazno vodi kroz duge redove, pošteđeni smo napornog procesa sigurnosnih provjera. Ovo posebno iskušenje bilo je izvor golemog stresa za mene, ali na sreću, prisutnost ove ljubazne žene ublažila je neke od poteškoća. Što se gospodina Marija tiče, on je do maloprije mirno spavao kod kuće, a sada se prepustio laganom gutljaju mlijeka, pokazujući svoju kraljevsku narav.

Tijekom cijele vožnje avionom baka Verica s ljubavlju je ljuljala unuka u zagrljaju, dok je Marija iskoristila priliku za razgovor o skrbništvu nad bebom.

Evo rekreirane verzije odlomka:

– Evo kakva je trenutna situacija: nisam spavao ni minute, ali junior se uspio odmoriti. Već je pojeo tri obroka. Trentska baba je u punom jeku. Kada to snimim za vas, tada se to događa. Ali kad to ne snimam, ruke su mi zauzete – objasnila je.

Po dolasku u Beograd, Mariju je dočekala prijateljica koja ju je otpratila do stana, gdje ju je čekalo lijepo iznenađenje u vidu plavog ukrasa.

Sa sinom na sigurnom u naručju, Marija nije mogla suzdržati sreću po dolasku kući, otvoreno izražavajući svoju radost ljudima koji su se vukli za njom.

Dok smo stigli na odredište, izrazila je svoju ljubav prema svima nama i usmjerila našu pozornost na video ispod.

Oglasi - Advertisement