75. dodjela nagrada Emmy koja je ove godine održana u Los Angelesu bila je ispunjena nezaboravnim trenucima koji će se sigurno podijeliti diljem svijeta.

Sinoć je na dodjeli Emmyja hvaljena serija “Medvjed” dobila prestižna priznanja za komični portret uspješnog kuhara Karmija i njegove grupe suradnika.

S ukupno šest osvojenih nagrada ovo ostvarenje izbilo je kao neprikosnoveni šampion večeri, uz bok dramskoj seriji “Sukcesija”.

Zbog zaraze koronavirusom Kristofer Storer, autor serije, nije mogao doći na dodjelu nagrada Emmy. U njegovoj odsutnosti kuhar Matty Matheson, koji u seriji tumači električara, održao je govor u njegovo ime.

Mateson je započeo svoj govor jednostavnim pozdravom, izražavajući zahvalnost prema restoranima i široj ugostiteljskoj industriji. Međutim, prije nego što je uspio nastaviti, njegov se kolega naglo ubacio, prekinuvši njegove daljnje primjedbe.

Iznenađujućim razvojem događaja, Ebon Mos-Bakrak hrabro je prišla Matesonu i strastvenim poljupcem ostavila publiku na ceremoniji u stanju šoka.

Ne samo da je Ebon osvojio pozamašnu publiku, već je uspio zapanjiti i samog Matesona, ostavivši svog kolegu zatečenog njegovim neočekivanim odgovorom.

Matheson je izrazio svoju ljubav prema Ebonu prije nego što je neprimjetno prešao u nastavak svog govora.

Variety izvještava da je Mateson, na bezbrižan način, spomenuo da su i on i Meti imali zatvorene oči tijekom događaja, zbog čega je vrijeme naizgled stalo. Duhovito je dodao da ne može odrediti koliko je poljubac trajao, šaljivo sugerirajući da bi to mogle biti godine.

Oglasi - Advertisement