Između Svetlane Cece Ražnatović i Dragana Stojkovića Bosanca u emisiji “Zvezde Granda” Do sukoba je došlo, što nije prvi put da se njih dvoje ne slažu oko kandidata.

U prvom ženskom meču nastupile su Irma Hasić iz Bosančeva i Nevina Novaković, čiji je mentor Marija. Nakon njihovog nastupa žiri je dao prednost Hasiću, koji je dobio najviše glasova, dok je Novaković dobio manje glasova. Ceka je iznela svoje stavove o kandidatkinjama, a Bosanak se njeni komentari nisu svideli i zamerila joj je.

“Svi su bili obučeni, pravili su iste greške, sve je bilo isto. Bilo je i elementa napetosti, svi su bili bolesni i to je uticalo”, istakla je Ražnatovićeva bez mnogo emocija.

“Nisu se ni približili, pogotovo prva pesma. Irma, ti si je donela na svoj način, bila je tesna emocija, bila je prelepa, drugu nisam ni primetio, a onda sam ti dao svoju glasaj. Lepo, lep pokušaj, Nevena, ali moralo je da se uradi jer ni prva ni druga pesma nije pevana ovako, ali imaš šta treba”, odgovorila je Mili.

Bosanac je na kraju pohvalio svoju kandidatkinju za dobro pjevanje uprkos problemima s krajnicima i savjetovao je da sljedeći put ne drhti na sceni. Kada je Bosanac izašao iz svog stana, izbila je svađa sa Secom, koja ga je pitala zašto je grdi.

“Nemate stav. Pogledajte kakav stav ima Mile, ne znam za koga bih glasao… Bitno je da je vaš stav savršen, skinite vam skromnost”, odbrusio je Stojković.

Oglasi - Advertisement