Čini se da Victoria Beckham dobro razumije preferencije svojih pratitelja na svom Instagram profilu, što dokazuje njezina promišljena gesta dijeljenja videa koji prikazuje rutinu vježbanja njezina supruga.
Nedugo nakon što je objavila sliku Davida Beckhama, bivša spajsica otišla je korak dalje.

Victoria je nedavno oduševila obožavatelje slavnog para podijelivši video u kojem je prikazala intenzivnu rutinu vježbanja bivšeg nogometaša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

U odjeljku za komentare, Victoria je dobila izljeve zahvalnosti i divljenja za svoje brojne doprinose. Pratitelji su šaljivo primijetili kako im ona vraća vjeru u božićna čuda. Video je prikupio impresivnih pola milijuna lajkova, što je još jedan dokaz ponosa svemira na Victoriju i njezin utjecaj na čovječanstvo.

Nakon emitiranja dokumentarca na Netflixu koji se bavio njihovim privatnim i profesionalnim životom, Victoria i David pobrali su izljeve simpatija javnosti.

Unatoč tome što je mnogi doživljavaju kao povučenu i distanciranu, bivša pjevačica, koja je postala uspješna modna dizajnerica, u dokumentarcu je otkrila svoju pravu duhovitu i živahnu prirodu.

Oglasi - Advertisement