Radiša Trajković Đani, poznati pjevač, nedavno je na društvenim mrežama podijelio da ima značajan razlog za slavlje.

Prije točno tri godine na svijet je došao Folkerov unuk Nikola, a baka i djed, puni ponosa, nedavno su otkrili potresnu fotografiju za sjećanje.
Đani je u iskrenoj poruci uz fotografiju izrazio želju za dobrobit nekoga do koga mu je stalo. Slika ga prikazuje kako drži svoje unuče u naručju dok dijeli ljubavni poljubac.

Nikola je 2020. postao prvi djed unuka Đanija, nakon što je rođeno dijete njegove šogorice Nine. Nina je supruga Miloša, Nikolinog starijeg sina. Dolazak Nikolinog unuka neizmjerno je razveselio folklornu zajednicu.

Izražavajući zahvalnost, bake i djedovi priznali su da su ih telefonom zvali razni pojedinci, poput Saše Matića i Pejovića, te su izrazili zahvalnost svakome od njih. Slavlje bi trajalo čitavih mjesec dana, dok ne bi stigli svi gosti. Baka i djed tada su ispričali duhovitu priču o svojoj šogorici koja je u šali primijetila da bi, kad bi rodila na isti način kao nedavno prinovljena obitelj, mogla imati stotinu djece. Složno su nastavili pjevati tradicionalnu narodnu pjesmu „Tri dana ralo se ralo, rodio nam se čovjek“.

Nedavno su Đani i njegova partnerica Slađa u obitelj dočekali trećeg unuka. Unuke čine dva unuka, Nikola i Lav, te tek rođena unuka Nika.

Oglasi - Advertisement