Nemanja Stevanović je 2007. godine imao zapažen nastup u glazbenoj emisiji “Zvezde Granda”. Njegova mladost, ljepota i talent ostavili su popriličan dojam te se vrlo brzo uzdigao do statusa megazvijezde. Žene su bile očarane njime.

Vremenom je fizički izgled Nemanje Stevanovića doživio drastičnu transformaciju. Na vrhuncu slave bio je u ljubavnoj vezi s Milenom Ćeranić i zajedno su se pojavljivali u reality programu. Međutim, čini se da je ova odluka imala visoku cijenu. Nakon izlaska iz showa karijera mu je krenula u nagli pad.

Nakon nekog vremena maknuo se iz javnosti i posvetio obitelji koju čine supruga Jelena i kćer Maša. Unatoč tome, nije napustio svoju profesiju i ustrajao je u pjevačkoj karijeri.
Nakon drastične transformacije izgleda, pjevač je pustio kosu i bradu, pa ga je mnogima bilo teško prepoznati na prvu. Ova promjena stila, koja bi se mogla opisati kao više rockerski look, izazvala je različite reakcije. Dok su jedni bili zadovoljni značajnom promjenom, drugi su tvrdili da mu je prethodni izgled bio povoljniji.

Nemanja Stevanović, Nada Obrić

Podsjetimo, Nemanja se oženio bezimenom ženom koju je sreo na jednom nastupu. Par je vrlo brzo dobio dijete Mašu, a Jelenino ponašanje i postupci nikada nisu izazivali pozornost javnosti.

Nemanja je, kaže, na jednom od nastupa snimio Jelenu na traku. Razmjenjivali su poglede tijekom cijele večeri, a na kraju joj je prišao. Iako je u početku djelovala pomalo neodlučno zbog njegove slave, kasnije je shvatio da je samo koketirala.
Jelena ima izuzetno pamćenje i može se prisjetiti svakog detalja, za razliku od mene koji nisam toliko pedantan. Unatoč tome, postoji jedan trenutak koji ću zauvijek čuvati u svom sjećanju – trenutak kada sam je prvi put ugledao usred gomile. Bila je nevjerojatno lijepa, a njezino držanje i uljudni maniri izdvajali su je od svih ostalih. Nisam joj odmah prišao, nego sam pričekao nekoliko dana prije nego što sam to učinio, ispričao je Stevanović.

Uvriježeno je mišljenje da uspješan brak zahtijeva kompromise i žrtve. Međutim, to nije slučaj za mene i mog supruga. Potrudili smo se nikada ne pasti u situacije u kojima moramo činiti ustupke jedni drugima. Naš je odnos izgrađen na potpunoj iskrenosti i nema problema oko kojih se trebamo svađati. Naravno, postoje trenuci kada nas loš dan može natjerati da kažemo nešto što ne mislimo, ali sve probleme brzo riješimo jer nitko od nas ne zamjera. Kao rezultat toga, sa sigurnošću mogu reći da sam u idealnom braku, kako je jednom pjevačica izjavila.

Oglasi - Advertisement