Tijekom rasprave usredotočene na Božju odmazdu za narod Izraela, turski parlamentarac doživio je iznenadni srčani udar i srušio se.

Tijekom rasprave o proračunu u Turskoj nacionalnoj skupštini, Hasan Bitmez, član stranke Felicity (Saadet), doživio je pad u neposrednoj blizini govornice dok je držao svoj govor.

Nekoliko trenutaka prije nego što je izgubio svijest i naizgled udario glavom o tlo, Bitmez, 54, je izjavio: “Allahov bijes te neće poštedjeti.” Ova izjava brzo je okupila mnoštvo zabrinutih svjedoka koji su mu priskočili u pomoć, pružajući hitnu liječničku pomoć.
Prema različitim navodima, dogodio se incident sa srcem koji je zahtijevao hitnu intervenciju. Bitmez je potom na nosilima prevezen do kola hitne pomoći, koja su ga brzo prevezla u obližnju bolnicu radi hitne medicinske pomoći.

Prema tweetu turskog ministra zdravstva Fahrettina Koce, Bitmez, koji je spomenut u svom prethodnom govoru, doživio je određene poremećaje, što je dovelo do pažljivog praćenja njegovog stanja. Koca je izvijestio novinare da se Bitmez trenutno nalazi na medicinskoj njezi u jedinici intenzivne njege u gradskoj bolnici Ankara Bilkent.

Temel Karamollaoğlu, predsjednik Saadeta, izrazio je zabrinutost za Bitmezovu dobrobit tijekom konferencije za novinare i pozvao sve da ga drže u svojim molitvama za brzi oporavak.

Oglasi - Advertisement