Sinoć je objavljena službena deklaracija za nadolazeći film o kultnom glazbeniku Džeju Ramadanovskom.

Potvrđeno je da će se premijera filma održati krajem ove godine.
Nakon debija trailera, pojedinci su počeli nagađati može li nadolazeći film zasjeniti “Toma”, posvetu preminulom velikom Tomi Zdravkoviću.

Kako su već rekli redatelji filma, “Nedelja” prati život Džeja Ramadanovskog, od njegovih godina formiranja pa sve do ulaska u glazbenu industriju. Video najavu filma možete pogledati u nastavku.

Video pogledajte na linku ispod

https://www.youtube.com/watch?v=_g-D_itKkmQ&t=2s

 

 

Ispovijest dana :

Tijekom mojih prvih godina u školi, moji su roditelji otišli svojim putevima. U početku su otac i maćeha bili dobri prema meni, ali čim su dobili svoje dijete, dinamika među nama se promijenila. Maćeha je prekinula svaku komunikaciju sa mnom kad sam imao devet godina, a sljedeće dvije godine potpuno je zanemarivala moje postojanje. Cijelo to vrijeme moj se otac nije potrudio popraviti situaciju ili učiniti da se osjećam bolje. Naprotiv, bio je više otac mojoj polusestri nego meni, držao se na distanci i pokazivao hladnoću prema meni. Kako bih maksimalno iskoristila situaciju, posvećujem se studiju kako bih mogla dobiti puni iznos alimentacije koju mi ​​otac mora plaćati. Ovo je jedino što sam od njega dobio. Kad sam se upisala u autoškolu, odbio mi je dati i lipe, ali je preda mnom mojoj polusestri obećao auto i bez imalo grižnje savjesti platio joj vozačku. Željno iščekujem dan kada ću moći početi raditi i nikad više neću morati vidjeti njega ili njegovu prezrenu ženu.

Oglasi - Advertisement