Elitni učesnik Uroš Stanić otišao je do Drveta mudrosti da izrazi svoje želje, ali i da zatraži pomoć da Janjuša usreći u rijalitiju.

Ipak, Stanić je duboko zahvalan za sve što je Janjus učinio za njega.

Par je jučer više puta rekao da bi Janjus poželeo dobrodošlicu psu koji će ga pratiti tokom njegove sljedeće čarolije u Eliteu.

– Hoću da Janjuš dobije psa, Džek Rasel je rasa. Od svog povratka, često mi je pričao o psu i čak mu davao ime. Spreman sam da izvršim bilo koju misiju samo da bi Janjuš dobio psa – počeo je Uroš, a potom dodao:

– Smislio je ime, pas se zvao Jaško. Rekao mi je da će puno vremena provoditi s tim oporavljajući se, da će mu to biti hobi i da će mu biti drago zbog psa.

– Posle svega što je uradio za mene, postao je velika osoba i bio je jedina osoba pored moje majke koja je imala dobro mišljenje o meni. Niko mi nije doneo toliko dobrih stvari, dao mi toliko saveta, a ja sam mislio da treba da mu se bar malo oduži – rekao je Stanić, opisujući psa kojeg je Jana Jusević zaista želela.

– Imam ideju. Drvo mudrosti kaže da ako nosite kostim psa i postanete maskota dvorca na dva dana, dobit ćete psa.

– Ovo važi, dogovoreno. Slažem se sa svime – odgovorio je Stanič.

Podsjetimo, Janjus je po povratku u elitni tim Staniću donio torbu stvari, što ga je posebno dirnulo i obradovalo, pa se time nekoliko dana hvalio cimerima.

Oglasi - Advertisement