Tijekom jedne epizode reality showa Goca Tržan bila je zadubljena u pranje rublja u blizini stroja kada joj je Raša Novaković diskretno prišao s leđa i počeo joj zadirati u osobni prostor.

Dok ga je Goca upućivala da izađe iz sobe i pronađe utjehu, on je izrazio nepokolebljivu opredijeljenost da učini sve što je potrebno za nju, priznajući njenu neizmjernu dobrotu prema njemu.

Tržanova je, govoreći o svom angažmanu u reality showu “Moj savršeni brak”, uzviknula: “Čak i da imam golemu zemlju, odbila bih ti dati bilo što zbog trenutnog stanja.
Prizor je zaokupio nepodijeljenu pozornost onih koji su bili u neposrednoj blizini skromnih ekrana, izazvavši značajan interes.

Pjevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković od 2015. održavaju skladan brak, što vrijedi spomenuti.

Pjevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković od 2015. godine održavaju skladan brak, što vrijedi spomenuti.
Goca je nakon raspada prvog braka s Ivanom Marinkovićem, s kojim je imala kćer Lenu, uplovila u romantičnu vezu s 14 godina mlađim Rašom. Zajedno su donijeli hrabru odluku obnoviti svoju ljubav na nepredvidivom putu i od tada su uživali 12 godina blažene ljubavi.

U iskrenom trenutku otkrila je kako je muškarci ne daju lako opčiniti, osim Raše koji joj je uspio zadržati pozornost.
Tržanova je u svojoj emisiji otvoreno priznala da ne može održavati vezu s nekim tko joj nije fizički blizak. Blizina joj omogućuje stalni pristup partneru, sprječavajući svaki osjećaj dosade. Također je iskazala svoju sklonost brzom gubitku interesa za muškarce, osim za sadašnjeg supruga koji je osvaja svojom ekscentričnošću.

Oglasi - Advertisement