Tokom učešća u “Zvezdi Granda”, pevač Đorđe Đinović javnosti se predstavio kao unuk legendarnog pevača Cuneta Gojkovića, ali se na kraju oglasio i priznao da to nije tako.

Nedavno je javno priznao da je cela priča bila “uzbudljiva” i da jeste imao vezu sa legendarnom pevačicom, ali ne tako blisku. Kako Đorđe objašnjava, priča je otišla toliko daleko da se Kunetov pravi unuk naljutio na njega i pomislio da koristi priču kao reklamu tokom igre.

“Niko me nije kontaktirao, ali mislim da je njegov rođeni unuk bio uvređen zbog toga. Osećao sam se veoma neprijatno i rekao sam mu da se ne radi o meni. On je mislio da ga koristim za reklamiranje, svoje lično oglašavanje. Nisam Don ne predstavljaj se i ne piši tako, tako pišu svi ostali”, rekao je i dodao:

“Bio je to težak teret i ogroman teret za mene, bila sam jako nervozna i bilo me je sramota kako da se branim, nisam Kunetov unuk, ja sam rođak. Onda sam delimično objasnio celu priču, nadam se da su svi razumeli .”

Pravi unuk Cuneta Gojkovića je Sergej Šepetkovski, koji se pred kamerama pojavio kao učesnik kviza “Potera”.

Sergej Šepetkovski, 21-godišnji student redakcije koji je sa svojom ekipom osvojio 1.185.000 dinara u kvizu “Potera”, kasnije je otkriveno da je unuk pevača Predraga Cuneta Gojkovića. Javnosti je poznata i mladićeva majka, glumica Katarina Gojković, dok mu je otac izvanredni hirurg Aleksandar Sepetkovski Aleksandar Šepetkovski).

Oglasi - Advertisement