Supruga Saše Matića zanimljiva je mnogima jer se rijetko pojavljuje u javnosti. Ljudi često nagađaju o njezinom identitetu i fizičkom izgledu.

Radiša Trajković Đani obilježio je 18. rođendan svoje kćeri Sofije ekstravagantnom gala večerom koju je uveličalo mnoštvo zapaženih osoba, među kojima i Saša Matić. Naime, Sale je stigao sa svojom rijetko viđenom suprugom Anđelijom kao plus jedan.

Ispod ruke Angelija je čvrsto držala Sashu. Par, u braku već dva desetljeća, bio je odjeven u elegantnu odjeću. Zanimljivo je da je Angelija Sašina najveća zagovornica.

Putevi Saše i Anđelije prvi put su se susreli na jednom od njegovih nastupa, a vjenčali su se 2003. godine. Od tada su blagoslovljeni s dvije ljupke kćeri po imenu Tara i Aleksandra. Javnost je djevojke prvi put ugledala u ožujku ove godine, za vrijeme očevog koncerta u Beogradu, gdje su u društvu majke obilježile Dan žena.

Saša je za “Blic ženu” otkrio da je do našeg susreta došlo zbog zajedničkog poznanstva. Ovo poznanstvo nas je upoznalo nakon jednog koncerta i od tog dana ostali smo nerazdvojni.

U trenutku kada ju je zaprosio dao je opasku koja je otkrila dva bitna faktora koja su utjecala na njegovu odluku.

Saša je jednom rekao da potraga za pravom osobom kraj sebe prestaje kada shvatite da je ona prije svega prijatelj i pouzdan oslonac u ostvarenju vaših ciljeva. Ova osoba je osoba koja će ostati s vama cijeli život.

Na pozornici već godinama važe za jedan od najpjevnijih dua. Pjevačica njihov uspjeh pripisuje činjenici da se svakodnevno svjesno trude slušati jedno drugo.

– Brak negujemo ljubavlju. Porodica je nešto najsvetije za mene i oduvek sam bio mišljenja da se svaki odnos mora negovati da bi bio uspešan. Vreme sa suprugom je vreme kad odlazimo u neki naš svet pun pažnje, razumevanja i ljubavi. Još se trudim da je osvojim kao kad je sve počelo, a ona tako lako uspeva da se svaki dan ponovo zaljubim u nju kao da je prvi put. I tako, trajemo godinama i čvrsto verujem da će tako biti zauvek – iskren je Saša.

 

Oglasi - Advertisement