Neda Ukraden je deo svoje autobiografije posvetila Saši Popoviću. Ona je rekla da su njih dvoje počeli da se zabavljaju u ljeto 1989. godine i da su provodili dosta vremena zajedno, a nakon toga su često putovali između Sarajeva i Novog Sada kako bi planirali zajedničku budućnost. Iako je Popović opisao pravu ljubav, Neda je rekla da njih dvoje pripadaju različitim svetovima i da je njihova ljubav suđena.

Takođe, nije ga voleo njen otac, ali je, kako je rekla, mislio da je cirkusant i neozbiljna osoba.

“On je mene i moju Džeku (ćerku) jako obradovao i ona ga je mnogo volela. Volela ga je i moja mama. Tata nije otišao jer je u njemu u početku video neke od kvaliteta cirkuzanta, pomalo neozbiljnog i nepouzdano, ali ništa “naglas”, Neda je opisala kako njena porodica gleda na Popovića.Također je opisala kako je Popovich upao u njen dom u 4:30 ujutro i tražio od nje da prizna.

“‘Moram biti jasan – voliš li me, Neki?”, upitao je direktno, kao da ne može biti direktnije. ‘Vau, zato si došao u četiri ujutro…” Da čuješ Odgovor ! Možete reći na telefonu! Ne bi trebalo da trošiš pare na benzin i cveće”, pokušala sam da budem smešna i da ga nasmejem. Ozbiljno me je pogledao. Nikad ga nisam videla takvog. “Znači, ne voliš me! Pa, to je ono što želim da čujem”, rekao je odlučno, ustao i krenuo prema vratima. “Hej, gde ćeš? Kuda ideš?” Brzo sam stao ispred njega, jer sam vidio da se đavo našalio, da će u zoru otići iscrpljen. Pogledao sam ga u oči i glasno rekao: “Šta da ti kažem? „Volim te? Šta ćemo sad?“ Stajali smo na vratima kao dvoje starih klinaca sa kivom i okrivljavali jedno drugo. Njegovo tužno, mokro lice pored vrata činilo mi se još manjim, nekako dječjim, kao mokro mače. ” objasnila je Neda.

U velikoj životnoj ispovesti, pevačica joj je rekla i da je napustila šou mađioničara jer se udvarao drugim ženama tokom njihove veze!

“Razlika je bila očigledna, bilo u mentalitetu, ličnosti ili navikama. Počeo sam da se osećam sve usamljenije u vezi i njegova očigledna potreba da privuče svaku ženu bila je znak njegove nezrelosti i osećala sam se neprijatno. Pitam se ako je ovo obrazac ponašanja s kojim bih trebao biti u redu. Da li i ja treba da uradim isto? Kakve su to posljedice?” Opisala je kako su se ipak ukrstili kao par, zaključivši da su i pored svega što se dogodilo uspjeli ostati prijatelji za cijeli život.

Oglasi - Advertisement